Že by pokročilé stádium stařecké demence???

18.06.2015 11:30

Nedá nám to nereagovat na články o poctivosti politiků a zastupitelů, které se čas od času objevují na nepopulárně známem webu Orloviny W.D. Autor těchto článků za laskavého přispění svého dorostence F.D. poučují politiky, jak se mají chovat a hospodárně využívat prostředky jím svěřené. Z článku ze dne 14.6.2015 citujeme jeho část:
Zákon o obcích výslovně ukládá povinnost využívat majetek obce (movitý i nemovitý) účelně a hospodárně. Postup, kde hrozí, že tomu tak není, je obec povinna řádně odůvodnit. V praxi se však bohužel stává, že osoby odpovědné za nakládání s majetkem obce (zejména tedy zastupitelé) upřednostní své vlastní zájmy a s „cizím“ majetkem zacházejí tak, jak by se svým vlastním tak nikdy nepostupovali. Kde jsou bojovníci za transparentnost teď? Kocur, Hrádek, Macura, Drozdík a další?

Pisatel se svým kinderparťákem má snad na mysli zřejmě nějakou nehospodárnost nynějšího vedení města? Článku na toto téma napsali ti dva poměrně dost.Ti kteří je neznají by jim i zatleskali,ale bohužel orlovský lid  je zná  až moc dobře. Kdyby takové články pan Wú Dú, za laskavého přispění svého malého přítele, psal  i dříve a potom, když byl v zastupitelstvu v radě v SMO atd., si je přečetl,tak určitě by se nestal  v této době žalovaným v několika kauzách, které nyní řeší soudy.

Tak jak to vlastně je? Věříme tomu, že W.D. je poctivý, slušný, svědomitý a nikdy by nezpronevěřil prostředky jemu svěřené do péče? Ale jsou tady ty soudy! Určitě by pomohlo, kdyby W.D. podrobně na svém tolik čteném a navštěvovaném webu zveřejnil proč je vlastně žalován a za co! Jak se to všechno stalo. Že by ho jeho bývalí spolupolitici neoprávněně namočili, aby se snad neodlišoval? V diskuzích byl k tomu několikrát vyzýván, ale nic nám nenapsal a ani nezdůvodnil. Zbaběle všechny výzvy pouze smazal. Pokud je viněn neprávem a zveřejní skutečně, jak to bylo a bude osvobozen,tak to ještě může dotáhnou daleko. Zatím se snaží hlavně odvrátit pozornost od sebe a v rámci jeho „obrany“ zas a opět poukazuje pouze na jiné. Ale nějak se mu to nedaří. Navíc se koalice udržela a to i přes kampaň, kterou spáchal pouhými spekulacemi - jemu vlastními - a tak bude muset soudy navštěvovat dále a dočkat se i nepříjemných rozsudků! Přejme W.D., aby v jeho rozpolcené osobnosti (jedná část zlá, pomlouvačná, vulgární a druhá část poctivá,slušná a poučující ) zvítězila ta slušná a očistil své jméno a snad si ho bude i někdo v budoucnu vážit. Třeba na váze :-D Je totiž chorobně rozpolcená osobnost - navíc už v chování s viditelnými znaky stařecké demence. Nemluvě už o kombinaci s alkoholem, kterým řeší jeho subjektivní psychickou deprivaci. Fakticky se ovšem pouze sám hluboce společensky znemožnil.

Jakákoliv shoda zkratek a textu s realitou je pouze věc vaší fantazie.

Diskusní téma: Že by pokročilé stádium stařecké demence???

demence

x man 22.06.2015
Docela dobré téma.Chtěl bych za 20 let vidět.jak se na tom budou nacházet dnešní pistelé těchto stránek na margo demence.

Re: demence

občan 22.06.2015
Docela jste to trefil,může to postihnou každého z nás, ale ne každý z nás se chová jako W.D.Na jednu stranu pomlouvá a špiní každého koho se mu zamane a na druhou stranu dává trestní oznámení okamžitě jak se jenom o něm někdo zmíní a píše tam,že nikomu neubližuje,žije řádným životem ,o nikoho se nestará.A na orlovinách byla jednu dobu jeho fotka s vtipným textem:koho nas....e teď?Takže to není jenom demence,ale i cílená nenávist k lidem.

Re: Re: demence

x man 22.06.2015
Občane,podívejme se na věci i z jiné stánky.W.D. si prošel kdysi dávno i obdobím" zapálených trafik",nevím čím to bylo motivováno,ale asi jeho fungováním v místní politice.Tato zkušenost určitě npřispěje k tomu,aby se stal z člověka filantrop ( člověk,který miluje lidi).Založil si svou webovou stránu,kterou shlédlo už přes milion návštěvníků a denně má 200-300 shlédnutí,oproti mladé konkurenci,orlová 2014,nebo orlovských novinek.To by nedělal člověk,který trpí stařeckou demencí,jak je mu zde podsouváno.V rámci objektivity by se novinky měly opřít i do dalších politických orlovských protagonistů pozpátku v časové ose,kteří rovněž určitě nebyli křišťálově čistí,protože to pak vypadá,že největší politický zloduch v Orlové je WD,tak kde je pak korektnost , na kterou se tak často dovoláváte.

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz