Vážený poslanče Hájku.

12.05.2016 18:00

Redakce tohoto webového portálu Vám otevřeně vzkazuje následující:

1) Již Vám nebudeme soukromě odpovídat na zasílané emaily s žádostí o zveřejnění Vaší odpovědi.Své možnosti jste na tomto webu zjistil a také jich v plném rozsahu opakovaně využil.Diskuze jsou za tímto účelem umožněny.Diktovat nám,co máme a můžeme,to si můžete dovolit pouze v orlovské místní organizaci ANO,kde byť jako řadový člen,tuto řídíte místo demokraticky zvoleného předsedy.

2) Opět se v současnosti dopouštíte nevhodného jednání, kdy šíříte nepodložené lži.Nemáte pranic ověřeno a hovoříte pouze v duchu drbů,kterých Vám někdo opět do mozku nalil,a to jen proto,abyste se jich nerozumně namlsal a vy se tak ujistil,že faráři jsou kámoši a podrží orlovské ANO.Smůla.Jsou to obyčejní vydřiduši a rádi by opět prodávali odpustky.Být Vámi,raději bych se zeptal i těch o nichž šíříte přihloulpé lži.Je to stejná situace lží,jako jste se do nich zamotával v době,kdy Vám Sillexim sjednával pronájem v budově BD Orlová a následně jste ve svých diskusních příspěvcích z Vašeho FB profilu lživě a podle obviňoval nevinné lidi.Vyhrožoval jste podáním trestních oznámení a žalobami.Policii se však dodnes dobrovolně vyhýbáte a žaloba?Nepadla ani jedna.To se týká i situace, kdy jste napadal zastupitele Chlubnu za jeho výroky.Neprokázal jste nic a tedy na Vás lze právě pohlížet, jako na toho lháře,za které jste označoval jiné.

3) Stejně,jako jste společně doporučovali v místní organizaci Potyšové, aby raději nechodila na setkání s p.Babišem a dnes se všichni osnovatelé této situace tváříte jako,kdyby nic,tak právě Vám doporučuje naše redakce,abyste na případné setkání s p.Babišem nechodil raději právě Vy.Mohli by směrem na p.Babiše padat opravdu nepříjemné otázky a mohlo by to více poškodit MO v Orlové.Pana ministra Babiše také.

4) Respektujte prosím okolí,ve kterém žijete a pohybujete se.Poslanecký mandát Vám za dva roky skončí a zatím jste pro Orlovou neudělal vůbec nic.Tedy nic. Pro Orlovou jste zatím udělal jen to, že jednání zastupitelstva je v pondělí místo ve středy.Proto pokud p.Brzyskowskou právě Vy neprosadíte do krajského zastupitelstva,tak za dva roky nebudete dělat naopak ani toho  asistenta Vy Brzyszkowské.Tak na to PROSÍM MYSLETE,ať po ukončení poslaneckého mandátu můžete i mezi normální lidi. Kasaj,Klimša,Ječmionková,Potyšová,Oprchalský,Hrdina,Brzyskowská a další v ANO,ti se Vás možná bojí,ale mimo kulturák?Nebo po těch Vašich tajných slezinách po bytech?To z Vás mají už i běžní lidé jen srandu.Tak na to myslete a hlavně pátrejte.Především ve vlastním jednání a svědomí.Babiš nemá rád... a Vás brzy taky.

NEPODLÉHEJTE Z VAŠÍ VLASTNÍ KRÁTKÉ PAMĚTI DOJMU, ŽE VŠICHNI JSOU NA TOM STEJNĚ ŠPATNĚ!

Zdař Bůh.

Diskusní téma: Vážený poslanče Hájku.

Na Danělišynovi Orloviny jsem umístil diskusní příspěvek a protože ten starý „poctivec“ tam ty příspěvky maže, umisťuji tedy i zde:

Mototo 15.05.2016
Danělišyne, jak to je s tou tvojí poctivostí? Nestydíš se za tu exekuci? Ty jsi horší než to představenstvo SMO. Oni se totiž do exekuce dostali pouze vlastní neschopností a naivitou. Ale ty? Zase sis vykládal zákony po svém, jak je u tebe zvykem a úmyslně jsi neplatil podle usnesení soudu, který ti uložil platit! Navíc za tu tvoji nevymáchanou ševcovskou hubu. Panu Drozdíkovi jsi se smál a ten navíc prošel pouze insolvencí! Ty sám jsi skončil v exekuci, jako nějaký lump a podvodník. Hrozná ostuda pro předsedu hnutí, klubu … Kdy by to do tebe řekl, že tě najdem mezi dlužníky v exekuci, ty machře. Ta místostarostka ti dává pěkně naprdel. Jen co je pravda. Těma tvejma složenkama si prej tapetuje ložnici, aby se jí dobře usínalo :- ))))))
DĚKUJI REDAKCI ZA POSKYTNUTÍ TOHOTO POCTIVÉHO PROSTORU.

Re: Na Danělišynovi Orloviny jsem umístil diskusní příspěvek a protože ten starý „poctivec“ tam ty příspěvky maže, umisťuji tedy i zde:

Láskomil 16.05.2016
Myslíte toho sexistického zmrda, který umí imponovat a je orientovaný pouze na pubescenty mužského pohlaví frustrovaným jejich rodinou, kde je absentující přítomnost vlastního otce a do jehož role se pasoval ten zmrd? Který je za odměnu bere po hospodách, aby jim vymyl mozky a hrom ví co ještě? Do jehož charakteristiky a slovníku právě slovo „zmrd“ patří? Nenávistí zapšklého dědka, který celoživotně pouze prudil a rozvracel, aby následně panoval. Personu nenáviděnou vlastními sousedy Na Zátiší, která se umí vždy pouze přidat k většině, aby si naplnil vlastní kapsu pod rouškou zájmů občanů, KTEŘÍ JEJ MAJÍ ZA POPULISTICKOU A PRODEJNOU DĚVKU? Největšího BEZCHARAKTERNÍHO zbabělce mazajícího diskuzní příspěvky, který celoživotně umí dělat ramena pouze a jen na slabší? TAKOVÝ VŠEVĚD JE V EXEKUCI? JAKO TA POSLEDNÍ LIDSKÁ SPODINA?! NENÍ MOŽNÁ! PROTI NĚMU JE VEDENA EXEKUCE?

Re: Na Danělišynovi Orloviny jsem umístil diskusní příspěvek a protože ten starý „poctivec“ tam ty příspěvky maže, umisťuji tedy i zde:

00 18.05.2016
Doktorka chudinka na prdel nikomu nedává, netrpělivě čeká na Danělišynovy peníze, aby je mohla přeposlat Kocurovi. Oba totiž platí advokátovi stejným dílem. Náklady řízení byly na půl, já tam byl, tak tady netlachejte s tapetováním.

reakce

orlovak 13.05.2016
ing. Hajku arogance Ti byla a je stale vlastni , nejsi uz na sachte kde Ti kazdy lezl strachem do zadku

reakce

Orlovák orlovský 12.05.2016
Pane Lapšanský, zkuste zase dostat krev ze žaludu do mozku! Pak se možná začnete dívat na věc nezaujatě a hlavně reálněji. Paní Potyšová už zblbla hlavu větším frajerům, než jste vy , tak ji pořád nelezte do dupky , stejně vám asi nedá.

Přidat nový příspěvek

DISKUSE DOLE.

 

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz