Tak si to shrneme.

18.10.2016 13:00

Proběhly krajské volby a bezesporu je vyhrálo hnutí ANO 2011.Gratulovat ovšem není komu.Snad jen voličům,kteří po vydatné dlouhodobé mediální masáži většinou hnutí Andreje Babiše volili.K urnám se dostavilo tak malé procento voličů,že snad i proto dopadly volby jak dopadly.Na FB ANO Orlová  mimo jiné je uvedeno,že nízká účast není jejich problém.Mají pravdu.Ti kteří chtěli volit ANO přišli, ale kdyby přišli všichni voliči,tak by se mohlo stát,že by ANO bylo na konci.Je totiž jisté,že voliči nevolí podle toho co umí ten, kdo kandiduje a nebo jak fungují místní politici.Nikdo skoro netuší, kdo se za jmény na kandidátkách skrývá.Nebo - voliče přitahují právě ti zápornější kandidáti?Např.Liberecký kraj-hejtman M.Půta (STAN) stíhaný za korupci a přesto suverénně vyhrál.A je na tom taková Orlová?Tak si to shrneme.

Hájek, poslanec, který trvale žije a bydlí v Hlubočkách Posluchov č.p. 33 u Olomouce.(Adresa se objevila v jedné naší diskuzi a je teď ověřena na katastru).Jemu připadá naprosto v pořádku,že jako Orlovský zastupitel má fiktivní trvalé bydliště v Orlové a je dokonce nahlášené na jeho „poslaneckou kancelář“.V Orlové je to pouze obyčejný člen MO.Ovšem on tahá za všechny nitky a všechno taky jde přes něho.Je o něm z mnoha diskuzí (především i z FB orlovského ANO) známo,že se nerozpakuje vyhrožovat,přeplácet a vůbec, jako poslanec se určitě nechová a to včetně opakovaného zabaveného ŘP za jízdu v podroušeném stavu.

Také takový nezastupitel Klimša,předseda MO ANO v Orlové.Podle správnosti by měl při každém koaličním jednání stát za dveřmi a šoupat nohama.Ovšem nudící se arogantní stařík,který bydlí V Zimném dole č.p. 954 Orlová Město a bývalý poradce GŘ OKD  Klaus-Dietera Becka, pomohl poslat horníky do dluhu a za odměnu mu OKD výhodně zabřemenilo dům a on v něm může i vesele bydlet.Jako správný agent OKD se také Klimša  stal předsedou komise pro problematiku hornictví a životního prostředí.Jako předseda komise okázale bojkotuje veškerou její činnost a všechna potřebná rozhodnutí, vhodná pro Orlovou, nechává účinně „pracovat“ proti Orlové.Kdysi se tomu říkalo sabotáž.Jinak je arogantní stařík ve všem naprosto mimo mísu.

Ječmionková,nevychovaný fracek,se zas domnívá,že čím více bude sprostá a arogantní,tím více z ní bude „dobrý“ politik.Hájek,pod kterým tak dře,ji v tom evidentně podporuje.Nikdy spolehlivě nepracovala, což jí připomínají strávené chvíle v hotelu sport s A.Roikem.Jak je známo „pracovala pod Roikem“ a dodnes neví,které dítě je Alfrédovo a nebo manžela.Také se sní bývalý manžel,brzo po narození dítěte rozvedl.Je místopředsedou MO a musí na slovo poslouchat Hájka a Klimšu a papouškovat jenom to, co oni chtějí.Nic jiného ani neumí.

Hospodská Brzyszkowská,další povedený místopředseda MO a podnikatelka v pohostinství.Jak jsme se dočetli,tak Atom prodala(měla dluhy a hrozili ji exekuce). V pravý čas vrhla se na politiku.Je z ní nejdůležitější asistentka a navíc i asistentka Hájka,který z ní udělal všehoschopného kandidátka do krajského zastupitelstva,takže podle vedení hnutí ANO právě u ní není třeba řešit, jestli vstoupila do ANO a kandidovala ve volbách jako dlužník, který to o sobě ostatním zapřel.

Hrdina,rozporuplná osoba.Dříve to vypadalo,že loajálně podporuje bývalou předsedkyni a členku ANO Potyšovou.Ovšem teď to vypadá doslova jinak.V diskuzi na Orlovinách Danělišyna byla v diskusi informace,že Hájek dal Hrdinovi 100 000 Kč,aby podrazil Potyšovou.(Každodenní posezení v Moravě je dostdrahé). Taková částka není na jednorázovou akci,ale za delší dobu.Mohlo být,že Hrdina se jako kamarád Potyšové jenom tvářil a donášel na Potyšovou rovnou Hájkovi.Je otázkou, proč to dělal.Možná Hrdina stále čeká na místo po Potyšové,takže se z hrdiny může stát i zbabělec.

Kasaj,o něm není co pozitivního ani napsat.Neschopný,neprůrazný a bez vlastního názoru.Kam foukne vítr tam se otočí a jde s davem.

Kratochvíl,místopředseda představenstva SMO,není vidět,není slyšet.Podařilo se mu získat toto místo a více od politiky on nepotřebuje.Když je potřeba zvednout ruku,tak se rozhlédne a zvedne ruku pouze podle toho jak to v ANO dělá většina.A penízky mu jdou.

Ryšková,podobně jako Kasaj. Nevýrazná, mlčící a ruku zvedající podle propozic.

Co také víme,tak v ANO je i post paní předsedové Klimšové,pečící perníčky a ty nejchutnější mají logo ANO.Macurák,městský policista,o něm je snad zajímavé,že měl potíže s gamblerstvím a tím pádem s dluhy.(Kamarádi v MP to rádi na něho práskli).Manželka Hrdiny je v závěsu za manželem,takže nemusí mít vlastní názor a určitě je tak i spokojená.Na fotkách z volební kampaně jsme zahlídli při nafukování balonků i O.Sidzinu.Netušili jsme ,že má něco společného s ANO.Je to Orlovský podnikatel,který nemá žádnou živnost.Je známy stavbou rybníků,(v době sucha bohulibá činnost) bohužel na černo a to nejenom v Orlové.Ale určitě černé stavby bude chtít legalizovat,tak proč by jinak taky do ANO vstoupil?Pravěpodobně jako nový člen ANO je i přihlouplý opilec Stach.Po odchodu Potyšové  mu nic nebrání a ANO bude takového odborníka potřebovat.Byl vždy dobrým hráčem na výherních automatech v provozovně hospodské Brzyskovské.Na FB ANO radil Hájkovi, od Brzyszkowské a Ječmionkové  dostával informace pro Danělyšina.Ještě může tento všemi družstevníky milovaný a na nich bohatnoucí člen představenstva udělat kariéru.Svým morálním profilem doplní řady „poctivých a slušných politiků ANO“, o kterých jsme psali v tomto článku.Dokonce můžou založit společně s Hájkem a Hrdinou frakci alkoholiků - už tam budou tři.Pokud je v Orlovském ANO více „spolehlivých lidí“,tak o tom nemáme tušení.Ti normální se setkávání v ANO začali dobrovolně vyhýbat.

Můžeme ještě připomenout oblastního předsedu Oprchalského,který byl trestně stíhaný v souvislosti s krádežemi aut a krajského předsedu Bělicu,který má profit z firmy s hracími automaty.Taky jste si všimli,že ANO hazard přestalo potírat jako nežádoucí nešvar měst?

Diskusní téma: Tak si to shrneme.

Mlčení

Iva 25.10.2016
Členové ANO radějí mlčí,asi se stydí,když povhlédli pravdě do očí.Jenom nový člen vytáhl do boje.Pan Stach si členství v ANO plně zaslouží.Podvody na BD,úplatky a alkolizmus ho řadí do Orlovského ANO

Též ten pravý.

Též družstevník. 23.10.2016
Kdyby pan Stach přestal s konzumací alkoholu,tak by nebyl ani tak aktivní.Kdyby byla hloupost a arogance trestná,tak pan Stach,stráví zbytek života v kriminále.

Palec nahoru

Petr Stach 18.10.2016
Čím dál se mi Vy buzíci líbite, asi vstůpím do té Vaší strany, můžete mi poslat adresu, kde mám poslat přihlášku? Je mi Vás líto, boj skončil, možná by jste potřebovali takového lídra, jako jsem já. Pouvažujte pokud máte čím.

Re: Palec nahoru

Družstevník 1013 20.10.2016
Pane Stach, jako člen představenstva BD Orlová, svými vulgárními výroky v kdejakých diskusích, poškozujete všechny členy družstva. To, že umíte oblbnout správce vchodů, různými benefity od firem, kterým dohodíte kšeft, to neznamená, že by se museli nechat poškozovat i ostatní družstevníci BD Orlová. Již ostudné pokutování vaší osoby podnapilé osoby, za kouření v autobusové zastávce Městskou policií Orlová je skutek, pro který byste neměl být ani bytovým technikem, natož členem představenstva.

Re: Re: Palec nahoru

Petr Stach 20.10.2016
Jak se do lesá volá, tak se z něho ozývá. Já s tím vulgarismem nezačal a ti anonýmní kreténi, co tady lžou a špiní lidi si jiný přístup nezaslouží. Tak to prosím družstevníku překousni, já už jiný nebudu, co na srdci to na jazyku a padni komu padni.

Záznamy: 1 - 5 ze 5

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz