Orlovským „ANEm“ hýbe neskutečný skandál

09.05.2016 11:30

Že se začíná štěpit orlovské ANO na dvě skupiny se už snad i veřejně ví.Jednu skupinu tvoří Hájek, Klimša, Brzyszkowská a Jenčmionková ,kdož se pravidelně za zády Potyšové samotné předsedkyně místní organizace v Orlové a první místostarostky,schází každé pondělí v kanceláři poslance  Hájka,což už také je  pro všechny veřejné tajemství.Téma nejen pro koaliční partnery.O tento stav se začíná už veřejně zajímat i orlovská opozice a netají se tím, že hledá skulinku, jak to rozklížit úplně.Potyšová se sice tváří, že ji to nevadí a je nad věcí, ale  její flegmatický postoj a věříme tomu,že je to jen hraný ten nezájem cokoliv řešit,že je něco silně prohnilého na těchto schůzkách,což se jí vymstilo.Již klasik říkal, „Kam čert nemůže,tam nastrčí ženskou“.V tomto případě ženské hned  dvě. Ty správné ženy z lidu,jak se  nás 5.5.2016 snažily nepovedeně přesvědčit na své nepovedené exhibici  v lidové pivnici Orel mezi pravidelnými štamgasty u piva. Ani v tom nejhroznějším,nejděsivějším,nejčernějším snu by asi Potyšovou nenapadalo,co tato skupina,která v začátcích  ANA tvořila zdravé jádro vymyslí.Nevíme co ty lidi k tomu vedlo.Nejspíš  obavy,aby ordinérní  a nekultivovanou Jenčmionkovou i její věrnou souputnici Brzyszkowskou,známou svým mdlým rozumem a jadrnými výrazy,“nebezpečná“ Potyšová nezastínila,rozhodli se tedy Potyšovou řádně  potrestat a přede všemi  občany města a členy ANO zesměšnit.Mužské části  této kliky  podsunuly,že Potyšová by mohla být hodně  rušivým  a nebezpečným elementem  na lidově demokratickém setkání s Babišem v místním kulturním domě.Našeptaly tedy  druhé polovině (bohužel té mužské, stydím se za ně), že by bylo nejlepší Potyšové říct, aby na toto setkání  vůbec nechodila, že nebude  za předsednickým stolem vítána. A tak se i stalo. Jak  a  kdo to Potyšové z těchto dvou mužů řekl, to zjistíme (nejenom konkurenční stránky mají lidi všude) a budeme vás  informovat.Co však je velmi pikantní na celé věci  je to, že s touto informací  nás i  čtenáře konkurenčních webů seznámily  jako první už 5.5.2016 webové stránky, vedené pseudonovinářem W.Danělišynem, který má velmi blízkou vazbu na pana P.Stacha.Tento pán P.S.  byl onoho 5.5. na exhibici obou žen v lidové pivnici OREL nejen spatřen, ale zastižen ve velmi  přátelském rozhovoru s oběma  klíčovými ženami z ANO.Únik informací, který rozpoutal i náš zájem, co je na tom pravdy, nás vede k myšlence, že toto by mohl být  předvolební boj,kterým se potřebují někteří zviditelnit a získat si hlasy voličů i za takovou cenu, že pošpiní jejich hloupostí i ostatní členy ANO v široké oblastní působnosti?

 Milý čtenáři,celé nám to připomíná doby, když byl někdo někomu nepohodlný a tak se ho pěkně uklidilo, aby státník, v našem případě Baiš viděl a měl radost, že vše je v naprostém veřejném pořádku.A nebo se u některých jedinců prostě dostavila ona nesmrtelná TETA Závist ???

Co vám však můžeme slíbit je to,že tento článek o zdejších praktikách zašleme i k rukám samotného p.Babiše a to konkrétně do posl. sněmovny a uvidíme, co na praktiky členů ANO v našem městě  řekne on sám.Nám se tyto praktiky právě s jeho osobními názory nějak nemohou dostat do souladu.

PS: Věříme,že Potyšová  se ve vlastní straně nedá.Ustála už mnoho útoků a dostalo se jí jako i jedné z mála, také i soudní satisfakce a věříme,že na avizované setkání s Babišem,které se nakonec nekonalo,by určitě přišla.Byť jako přítel a sympatizant hnutí!

red.

Diskusní téma: Orlovským „ANEm“ hýbe neskutečný skandál

Chudinka doktorka Potyšová

000 09.05.2016
Tak se mi zdá, že kromě těch dvou těžce pracujících buzíku, má na obsah tohoto debilního webu přímý kontakt i chudák 1.místostarostka. O ni, zde jen samá chvála a na ostatní členy ANA samá špína. Nemyslíte, že právě Vy štěpíte orlovské ANO? No nic, když si nebudete vědět rady, hoďte to vše zase na Stacha. Ale ve vlaku s únikem informací nejedu Vy přihřáti kreténi.

Re: Chudinka doktorka Potyšová

Občan 10.05.2016
Stachu od počatku jste masirovali Potyšovou a zřejmě za přispěnį Jenčmionkové.Až jste dostali od soudu přes prsty.Teď už vám asi Jenčmionková neplatį a tak masirujete ji.Ale až teď se ukazuje kdo vlastně jaký je.

Re: Re: Chudinka doktorka Potyšová

000 10.05.2016
Občane, doktorka se namasírovala sama hned po volbách, jak se zachovala k družstevníkům. Neslyšel si náš 1h 20 min trvající rozhovor, protože jsem k jeho zveřejnění nedostal autorizaci ( doktorka věděla proč mi ho nedala, nebylo by zde o čem diskutovat). Sedí tady přísloví, že "NA KAŽDOU SVINI SE VAŘÍ VODA", až čas ukáže na tu svini prstem. Vůbec se některým členům hnutí ANA v Orlové nedivím, že pochopili a tím prstem ukazují už teď. Čím dřív tim líp.

Re: Chudinka doktorka Potyšová

orlovak 14.05.2016
Pane Stach. Kolik Vám vynesl prodej družstevního bytu, který jste si nechal přidělit? Podělte se s námi o výsledek své družstevní poráce.

ANO

x man 09.05.2016
Ale, ale, už uplynulo jenom 1,5 roku od voleb a člověk musí ( nemusí) číst takové frustrující zprávy o stavu současné orlovské koalice, frakce, vnitropolitický boj v ANO a jiné záludnosti. Jěště,že máme tu demokracii.Ono v teorii her je známo jedno pravidlo,že úroveň hry je dána úrovní nejslabšího hráče.Ale kdo to je?ČSSD,KSČM,Nezávislí,VO,faráři nebo štamgasi v Orlu?

Záznamy: 1 - 5 ze 5

Přidat nový příspěvek

DISKUZI NAJDETE PRO JEJÍ PŘEHLEDNOST POD ČLÁNKEM.

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz