Odpověď na podanou stížnost a trestní oznámení Ing. Waldemara D.

29.05.2015 17:40

Pane Ing. Waldemare D.

Nikterak není z textů dovoditelné, o kterého Ing. Waldemara D. jde. Pokud není Vaše osoba žalovaná o peníze, které by se měli nějakému městu vracet, upravíme klidně tuto skutečnost v textech. Vždy máte možnost sám reagovat v připojené diskusi. Sám se zamyslete nad Vašim sdělením: "Od října 2014 nejsem veřejně činná osoba, je mi XY let a žiji životem, který nemůže nikomu působit potíže"! Do října jste byl veřejně činná osoba a z doby před říjnem 2014 se soudní žalobou řeší činnost „někoho“ v orgánech města a v městské akciové společnosti. V obou tvrzeních v předchozí větě, nikoli dovozujeme, jako Vy, ale to je prokazatelné a skutečný fakt týkající se období cca od roku 2011 do října 2014.

Také se doznáváte k provozování stránky www.orloviny.cz. Je potřeba, abyste nám vytýkané skutečnosti, aplikoval především k provozu Vašeho webu. Také nás doslova lživě obviňujete, že shromažďujeme o Vás nějaké informace. Žádné informace o Vás neshromažďujeme.

I přes výše uvedené skutečnosti, texty na našem webu budou upraveny do podoby, ve které nebude uvedeno celé Vaše příjmení i přesto, že pouze spekulujete a dovozujete, že jde o vaši osobu.

Pokud budete mít někdy v budoucnu pocit, že jste námi provozovanými stránkami poškozován na svých právech, prosím, využijte připojenou diskusi k reakci, nebo se vždy můžete obrátit přímo na uvedený kontakt na nás. Všichni stěžovatelé a lidé jako Vy, se u nás mohou dovolat svých práv a mají vždy korektní možnost v připojené diskusi reagovat. Nikoli jako na Vámi provozovaném webu, byť je veden na jméno.

Děkujeme, že jste se na nás obrátil a mohli jsme tak společně vše vyřešit ku Vaší spokojenosti.

ZA VAŠI MINULOST NEJSME ODPOVĚDNI MY.

S veškerou úctou

Petr  Hovořil Palcát

Diskusní téma: Odpověď na podanou stížnost a trestní oznámení Ing. Waldemarem D.

Zřejmě omyl

František 31.05.2015
Není to tak,že si na tyto stránky stěžuje občan čistě shodou náhod stejného jména a vzdělání a tudíž bez úhony?Není možné,že by si stěžoval majitel pomlouvačných stránek,který nenechá na nikom niť suchou,kope do každého a plive a plive.Pokud žije životem,který nemůže nikomu působit potíže,proč by o něm někdo psal, čím by byl zajímavý?Ledaže,když si pročtete a prohlídnete jeho stránky,byl velmi hodně psychický nemocný a netušil co vlastně dělá.A takového je třeba politovat a léčit ve velmi dobře střeženém zařízení.

Spasitel

000 30.05.2015
Petr Hovořil Palcát? Že by nový spasitel lživého ANA v Orlové, kterému nemůžete ani zaslat poštu?

Re: Spasitel

Petr Hovořil Palcát 30.05.2015
Pro zasílání pošty je uvedena adresa: "orlovskenovinky@email.cz" Pokud tuto adresu neumíte využít, bude asi potřeba dodělat si to nedokončené studium na VŠB - Petře S.

Re: Re: Spasitel

000 31.05.2015
Právě proto, že jsem nedokončil VŠB, bych chtěl poslat svůj podnět klasickou poštou, moderními technologiemi nedisponuji díky mému nízkému vzdělání, tituly si před ani za jméno nepřidávám pokud jsem je nedostudoval. Můžete mi prosím říct, kde mám poslat Orlovskému ANU dopis? Děkuji Petr Stach

Re: Re: Re: Spasitel

Petr Palcát 31.05.2015
Petře S. Normálně to napiš na Hájka {jeho kancelář v BD} a uvidíš jestli to dojde. Můžeš to i pohlídat na sekretariátu předsedy BD :-):-):-)

Re: Re: Re: Re: Spasitel

000 31.05.2015
Dik za radu, jen aby s tím neměla poslanecká sněmovna problém, že platí za něco za co nemá. Bezďáci z orlovského ANA vysávají kasu víc než je zdrávo

Re: Re: Re: Re: Spasitel

000 05.06.2015
3. strana
úředního záznamuo podánívysvětlení- Petr STACH ze dne 5.června 2015
------------------------------------------
Podání vysvětlení ukončeno dne 05.06.2015 v 13:50 hod.

Úřední záznam sepsal:
J.M

Vysvětlení podal(a):
Petr STACH

JSEM RÁD PANE PHP, ŽE MI BUDETE MOCI SVÉ RADY PŘEDÁVAT Z OČÍ DO OČÍ.
Petr Stach 000

Záznamy: 1 - 7 ze 7

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz