Odměna za věrné služby?

25.11.2016 18:50

Orlovou jako lavina se šíří informace,že asistentka poslance  Ing. J.Hájka se z čista jasna stala asistentkou náměstka hejtmana Moravskoslezského kraje, Mudr.Gebauera z Hnutí ANO.Hájek se totiž Brzyszkowské potřebuje zbavit.Je s podivem, že jako zkrachovalá hospodská s hrozící exekucí na krku a v podstatě naprosto neschopná, mohla dělat poslanci Hájkovi asistentku.Není to tak složité.Hájek se s ní znal už dříve, zřejmě z jejího Atomu, a není tajemství,že s ní udržoval  víc něž přátelský vztah. Za odměnu ji vtáhl do politiky, možná s vidinou, že snad z ní něco bude.Bohužel,ukázala se jako úplně nepoužitelná,ovšem jako dobrá a loajální ovce.Ovšem také se Hájek seznámil s Ing. Petrou Ječmionkovou,která byla rozvedená ( její manžel  snad do dnes neví, zda to dítě je jeho nebo  bývalého místopředsedy představenstva SMO). Petra je taky Hájkovi k dispozici vždy, kdy je potřeba. Zejména pak  pro práci  v zastrčeném bytečku (údajně v poslanecké  kanceláři).Ovšem ale co s asistentkou poslance  Brzyszkowskou?Stará milenka a nová milenka to nejde nikdy dohromady.Takže Brzyszkowská musela z Orlové ven.Ostatně v Orlové Hájek činnost jako poslanec nevykazuje a tedy na co mu je asistentka!Jediné bezbolestné řešení bylo namluvit Brzyszkowské jestli nechce povýšit.A tak k 1.12.2016 se má stát zaměstnankyní krajského úřadu,jako asistentka hejtmanova náměstka MUDr. Gebauera.Nevíme co na to Gebauer,jestli  vůbec zná Brzyszkovskou,jestli tuší o koho jde,že je v podstatě v politice a veřejném životě naprosto nepoužitelná.Doufejme, že i když je Gebauer za  Hnutí ANO,snad je natolik soudný,že by si  něco tak hloupého,naivního a vulgárního jíž od pohledu,do kanceláře nenasadil.Výběrové řízení na toto místo vyhlášeno prozatím  nebylo.Je  víc než jisté,že by výběrovkou nemohla projít (bez vzdělání,znalosti cizího jazyka a ještě z minulosti neúspěšné hospodské) a proto to asi  půjde klasickou trafikou,jako u Potyšové.ANO s tím nemá problém.ANO přece politiku řídí jako firmu a tudíž si do firmy vezmou koho chtějí a ne toho,kdo na to má předpoklady a prošel řádným výběrovým řízením.

Diskusní téma: Odměna za věrné služby?

Stachu !

J.M. 27.11.2016
Ty jsi buzík,který se v lejnech přímo koupeš.Špatně čteš Orloviny svého hospodského kamaráda.P.Potyšová úspěšně prošla výběrovkou a o trafiku nejde.Brzyszkowská by neprošla výběrovkou ani na uklízečku.A teď si čichni jak úžasně smrdíš.

Re: Stachu !

Petr Stach 27.11.2016
Pravda se někdy čte dost špatně, viď J.M.. S tou výběrovkou to snad nenyslíš vážně. Proč by se teda radní zvolení za ANO od jmenování P. Potyšové (nevím proč velké P.) distancovali a ještě si to nechali dát do zápisu. Asi to nebylo košér viď? Ale neboj, při svých schopnostech P. Potyšová dojede časem i tam kde je dnes. Chce to jen čas. Na každou svini se vaří voda.

2 palce nahoru

Petr Stach 26.11.2016
Další úsměv na mé tváři. Opravdu se mi čím dál, tím víc, vy buzíci líbíte. S tou trafikou pseudo doktorky Potyšové jste to skoro trefili. Škoda, že jste záměrně zapomněli napsat, že trafiku dostala od socanů, faráře a sama sobě si. Je to v zápisu z rady. Takže jak vidno, politice vůbec nerozumíte a opět jste šlápli do ledna. Nechtěl bych s vámi sedět u stolu, musíte už smrdět od hlavy až k patě.

Re: 2 palce nahoru

Petr Stach 26.11.2016
Samozřejmě, tam mělo být "lejna", jinak by jste tak nesmrděli.

Záznamy: 1 - 4 ze 4

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz