Obrácení Ferdiše Pištory aneb „Já už budu hodný tatínku“!

09.06.2016 16:30

Dne 30.5.2016 proběhlo volební shromáždění delegátů Bytového Družstva v Orlové.Nestalo se nic překvapivého. Výsledky voleb jsou veřejně známé i na stránkách BD.Dlouholetá a poctivá práce s vymýváním mozků správcům (delegátům) jednotlivých vchodů konečně  přinesla výsledky.Kdo z členů družstva si umí spočítat,zda je  výtah předražený o 200 tis?Nebo nová koupelna za 180 tis? Takových družstevníků je velmi málo.Kdo ze správců  nebo delegátů ví,co se skutečně děje s jejích penězi?Z 95% nikdo.Petr Stach,nejlepší a věčně namazaný bytový technik , který podvodem družstva prodal jemu „věnovaný“ byt,kdy některé asi zlé jazyky bezdůvodně tvrdí, že bral úplatky,odíral drobné živnostníky lhal, kde to šlo,  stal se členem představenstva.Kačáni  současný předseda představenstva,stále ještě OSVČ a zapsaný  v obchodním rejstříku jako zodpovědná osoba Becikových firem (provádí 90 % stavebních prací pro BD) sám sobě na BD vlastně dohazuje zakázky pro tuto firmu,teď bude oficiálně sám sobě je i podepisovat .Takový střet zájmu snad svět ještě neviděl. Správně by měl okamžitě ukončit všechny  své živnosti a členy družstva dál takto podvodně vlastně neokrádat.Takže v komplotu s Mohylou, budou mít zlatý důl za velkého potlesku neznalých členů družstva,respektive jejich delegátů.Kačání,který se stal předsedou je dokonce nebydlící v družstevním bytě !!!!!(Bydlí v Zimném Dole v rodinném domku).Petr Stach byl jedním z několika lidí,kteří kritizovali,že jsou v představenstvu lidé,kteří nebydlí v bytech BD.Bude to kritizovat i teď a nebo už si chystá kapsy k naplnění?Pět členů představenstva bydlí zhruba v okruhu 100 metrů od sebe na V. etapě. S Kačáním,který je dosazený správce  č. p. 1225 je to šest členů představenstva.Dva zvolení členové  bydlí v druhé části V. etapy. Z toho byli už tři kooptování do představenstva dříve.Je předpoklad,že to není náhoda.Je tady možnost,že členové představenstva, kteří jsou v zdělaní by mohli mít snahu vést BD k prosperitě.Pokud ovšem nemají v plánu,zapojit se do tunelování družstevních kapes spolu s Kačánim,Mohylou a Stachem. Piprek je synem jedné zaměstnankyně družstva, tak bude muset držet basu s Kačánim a spol.

Na Orlovinách Danělišyn napsal článek,který má být  jako rozhovor se Stachem.Kdo nezná Stacha,tak zatleská a navrhne ho na státní vyznamenání za poctivost.I když jako střízlivý,není schopen ani komunikovat.Jako opilý zas mele páté přes deváté.Podle tohoto článku se zvolením do představenstva stává stmelovatelem toho (BD), co pomáhal ze všech sil rozložit.V rozhovoru si pochvaluje,že i když naše webovky o něm napsaly pravdu, tak i přesto byl zvolen.Nic složitého v tom není.Jsme pracující lidé a děláme tyto webovky jako nutný koníček pro šíření pravdy.Nesnažíme se od čtenářů vymáhat pomoci žebračenek peníze, jako se o to snaží dělat třeba Danělišyn.Občas napíšeme článek,když je o čem psát.Nehodnotíme se podle počtů diskusních příspěvku.Ostatně Stach, i když už po několikáté napsal,že už nebude reagovat na naše články, nikdy to nevydržel a s Danělišinem a Dembickým, jsou našimi věrnými čtenáři. Ze Stacha slušného člověka zvolení  do představenstva stejně neudělá.Čtenářů nemáme dost a proto o zjištěných zlodějských praktikách Stacha,Mohyly,Kačaního atd.budeme informovat.Mnoho lidí totiž neví a ti co to ví, nemají nějak možnost s tím něco dělat.Takže volby byly o neznalostí a dlouhodobém vymýváním mozků  delegátů.

Kontrolní komise se celá vyměnila,tím pádem bude rovnocenným partnerem k představenstvu.Žádný vysokoškolák,dokonce jeden člen,(nebo členka) má za vzdělání jenom základní školu.Nebudou vědět co kontrolovat, kde hledat,co vyžadovat,jak si to spočítat atd.takže pro svatou trojici ideální stav.Budeme  sledovat jak si povedou,ale není od věci, aby ti co mají rozum,začali přemýšlet o vyvedení svých bytů do osobního vlastnictví,než o ně třeba přijdou nesmyslným zadlužováním.

Diskusní téma: Obrácení Ferdiše Pištory aneb „Já už budu hodný tatínku“!

mistopredseda

druzstevnik 1277 04.07.2016
Tragédií tohoto družstva jsou už drahnou řadu let místopředsedové. Urbanczyk, Bůček, Mohyla, Berný, Markus ... co jméno, to perla a "výkvět" inteligence.

Není se čemu divit.

Ovčan 26.06.2016
Každý družstevník získal do užívání družstevní byt nějakým způsobem.My starší jsme je získali za úvazek na deset let,že odpracujeme na podniku a k tomu zaplatili podíl několik tisíc korun.Dnes si nejsme jistí,že máme právo tyhle byty užívat.Mám velké obavy,že jednou to dopadne tak,jak s OKD. To se tehdy svěřilo člověku "tu ztela, ten prý hvíře nezklame".Jak snadno to získal,tak to i prodal.
Shromáždění delegátů,též "nezklamalo".Řadový družstevník nemá šanci nic ovlivnit.Stálo by za zvážení udělat družstevní referendum,o tom, kdo by měl řídit a vést tohle družstvo.
Družstevník je pro vedení družstva a jeho správu ,jen spolehlivý zdroj zabezpečení slušné životní úrovně těm co družstvo vedou a spravují.V minulosti družstvo jednu budovu postavilo,a jednu koupilo a to z peněz nás družstevníků.Jak od nás získalo,je snad všem jasné.
Respektovat Stanovy družstva a ustanovení zákonů,s tím mají někteří řídící pracovníci, problém.
Přeji všem družstevníkům poklidné bydlení,co nejméně předražené úpravy jejich domů a bytů,co nejvíc informací o dění v našem družstvě.

Záznamy: 1 - 2 ze 2

Přidat nový příspěvek

DISKUZE

DOLE !!!

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz