Mimořádné zastupitelstvo

29.05.2017 17:30

Kolik vlastně stojí svolání mimořádného zastupitelstva daňové poplatníky? Proč se  ptám  ? Vedení městské samosprávy města Orlová pořádalo 22.5. 2017 divadelní představení s názvem: „Mimořádné jednání zastupitelstva města Orlové“. Na pozvánce chyběla  informace, že se jedná o komedii pro občany, vedoucí odborů a zastupitele a pokud se na to podíváme z jiného úhlu pohledu, tak tragedii pro hlavní představitelku, která mimořádné zastupitelstvo nechala svolat.Toto zastupitelstvo bylo naprosto zbytečné,protože žádný z bodu programu nebyl schválen.Ať to bylo volení nových členů finančního výboru,jmenování nového člena dozorčí rady Deposu a  nebyly schváleny ani  nezákonné převody soukromých školek.Koalice vlastně už nefunguje,protože koaliční partneři si zřejmě konečně uvědomili,že pro zachování nějaké slušnosti ,musí hlasovat sami za sebe a ne jenom podporovat výplody nemocného  mozku paní Jenčmionkové.

Pro bod jednání o soukromých školkách Vám  doporučujeme přečíst si článek -Ječmionková odešla ze zastupitelstva „nahá“a podívat se na videa na Orlovinách.  Ječmionková, která si vynutila po odchodu bývalé místostarostky Potyšové odbory školský a sociální nemá o těchto oborech ani potuchy a je naprosto mimo mísu.Ona nedokázala  spočítat ani knedlíky v hotelu Sport, když tam „pracovala pod Roikem“ a také tak hotel dopadl.V plné míře přítomným předvedla na tomto zastupitelstvu svou aroganci moci a degeneraci své osoby na připraveném matriálu,který odporuje platným zákonům,což ji musel ved. právního odboru Mgr.Brňovjak veřejně vytknout.Na celkovém videu ,které také najdete na www.orloviny.cz si můžete poslechnou, jak Ječmionková vkládá chvilku poezie do jednání a silně emotivně podbarveným hlasem   doslova recituje záznam z jednání s jednatelkami školek.Po tomto fiasku kára tajemníka,že si má dát odbory do pořádku.Tajemník není její podřízený ale poslušně kýve hlavou.Za zmínku stojí vystoupení poslance Hájka.Jako vždy nezklamal.Kdyby vyprávěl třeba pohádku o perníkové chaloupce,tak by to pro zastupitele mělo větší přínos než ty jeho řeči o ničem. Po tomto fiasku dala Ječmionková na FB ANO  článek,kde roní slzy nad tím, jak to myslí dobře a chce rodičům ušetřit peníze a ti zlí zastupitele ji to zmařili.O tom,že připravila do zastupitelstva v podstatě nezákonný pamflet se nedočtete  ani slovo.Do parlamentních voleb se může Ječmionková dostat až na místo prvního místopředsedu (místo Faltýnka) firmy ANO.Fotku s Babišem už má a také si osvojila mluvu Babiše-co slovo to lež.Ještě že nepoužila známe Sorry jako…

V diskuzi pod článkem na FB odpovídá Hrdina jednomu diskutujícímu:Pletete páté přes deváté a o chodu úřadu nevíte zhola nic.A má pravdu.Tak si něco o chodu úřadu řekneme.Ječmionková,která má sociální odbor,ale neví o něm  vůbec nic a ani netuší,že existuje zákon o sociálních službách 108/2006 Sb. v novém znění 189/2016 Sb. Chtěla podle svého prosadit opět svoji vůli. Pracovníci soc.odb.ji vysvětlili,že to tak nejde.Ovšem  Ječmionková nasadila mocenské páky.(Toto se opravdu stalo)!Zavolala si dvě ved.prac. soc.odb.S tajemníkem,který vytáhl nahrávací zařízení je začala zpracovávat.Nechtěla pochopit,vlastně nedokázala pochopit,že ony musí jednat podle zákona a podle dlouholetých zkušenosti a samozřejmě i podle svého nejlepšího vědomí.Samozřejmě,že této problematice vůbec nerozumí a tajemník,který také rozumu moc nepobral je nutili názor změnit a přiznat chybu.Nejběžnější slova Ječmionkové byly: vy lžete, to byl úmysl poškodit město a já to chci atd. Samozřejmě chce tyto pracovnice,které si plní své povinnosti potrestat za rebeli proti vrchnosti.Takže při přípravě materiálu o soukromých školkách to mohlo vypadat podobně.Možná došlo i na lampu do očí.Docela si dovedeme představit Ječmionkovou, jako správnou soudružku z padesátých let  minulého století.Tak to chodí na úřadě Hrdino!Co na to odbory? Co na to starosta? Co na to další členové rady. Jak to,že nikdo okamžitě nevyzval Ječmionkovou k odstoupení pro překročení pravomocí. Tajemníka , který měl hájit zaměstnance nevyzvali k odstoupení.V normální firmě by byli dávno pro tyto StB praktiky oba  vyhozeni pro agresivitu, bossing a neschopnost.Jak to ,že tajemník je jedná ruka s Ječmionkovou,že by ho také už dostala?Jaké jsou vlastně kompetence na Městském úřadě v Orlové a je tam vůbec nějaký starosta?

A na závěr, Ječmionková přišla na zastupitelstvo jako tygřice, ale odešla jako oškubaná slepice.

Diskusní téma: Mimořádné zastupitelstvo

Co s tím

Otakar 01.06.2017
Koalice už vlastně nefunguje.Proč ale nefunguje opozice?Ječmionková už má tolik průšvihů ,že by to stačilo na několik odvolání.Tak proč ji opozice neodvolá,určitě by se v koalici našly nějaké hlasy.Ničemu nerozumí,chová se jako uzurpátor a všechno chce jenom ničit.A starosta je tím pádem také k ničemu.Takže co s tím?

Záznamy: 1 - 1 ze 1

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz