Jó třešně zrály, ale? Mimořádně i lhaly.

04.06.2015 15:00

Na jednání mimořádně svolaného ZMO dne 29. 5. 15, první místostarostka Renáta P. a zastupitel Josef H. /ANO/ měli vysvětlit své tvrzení, na předposledním zastupitelstvu, o pronájmu poslanecké kanceláře a některých smluv týkajících se pronájmu poslanecké kanceláře. Vše mělo zcela běžný průběh. Opozice se hádala s koalicí, kdo vlastně lže více a to až do okamžiku, kdy místostarostce Renatě P. klekly nervy, a Petra K. zastupitele za KSČM vyzvala, aby jí řekl, zda on sám si přesně pamatuje to, co podepisoval v roce 2013. Petr K. sdělil před všemi zastupiteli, pozvanou veřejností (voliči) a novináři, že nepodepisoval NIC!!! Z pléna se však zřetelně ozvalo „TO NENÍ PRAVDA, podepisoval smlouvy za Grácii.“ A tady nám  třešně dozrály! Co teď!??  Zastupitel, který se domáhá pravdy o podepsaných a pronajatých nebo podnajmutých prostorách, sám šlápl do něčeho, co tedy vnímá jako lži. Volič pláče, Orlová pláče, všichni pláčou (někteří smíchy), protože se voliči nabízí jediná možnost reakce. Smlouvy na Gracii v roce 2013, jsou s falšovanými podpisy, a tudíž jsou tedy neplatné. Druhá možnost je, že soudruh Petr K. trpí ztrátou paměti stejně, jako jeho otec Miroslav K /KSČM/. Co potom dělají v zastupitelstvu??? Nebo se oba nakazili stejnou chorobou, jako ti hlavní žalovaní aktéři v kauze SMO???  Nebylo by se ani co divit. Otec i syn jsou až příliš viditelně do kauzy SMO namočeni. Oba byli totiž v inkriminovanou dobu radní města Orlová. Dokonce Petr K. o všech nepravostech v SMO zřejmě musel vědět a to jako člen Dozorčí rady společnosti SMO. Protože o tom co věděl, dokonce mlčel, do Grácie se mu z SMO sypali penízky - jen tak hvízdalo! To se to komunistům utrácí, když si umí naklonit mnohé rozpočty rovnou do SOCIALIZMU!

Věříme, že Mgr. Miroslav CH. /NEZ/ a Naděžda K. /VO/ vytáhnou zase do boje. Budou se domáhat tentokrát vysvětlení na následujícím zastupitelstvu. Srdečně tímto všechny případné účastníky zveme. Pokud to tak nebude, naskýtá se minimálně otázka, zdali nebylo divadlo pod záminkou mimořádného jednání ZMO opravdu a jen na zakázku, jak nám to na stránkách „Orloviny. cz“ oznámili hlavní aktéři? Anebo? Stane to, co se dá čekat. Tedy nic? Do vlastních řad si minimálně orlovští komunisti plivat prostě nebudou.

Opoziční zastupitelé nakonec pokorně přijali usnesení o tom, že berou na vědomí informace - vysvětlení Ing. Hájka a tím snad celá komedie skončila. Pokud máte zájem, tak celý videozáznam mimořádného jednání ZMO najdete také na stránkách města Orlová.

PHP

Diskusní téma: Jó třešně zrály, ale? Mimořádně i lhaly.

Re:

Zeman 04.06.2015
Že by bylo udeřeno na hlavičku správného hřebíku ? Myslím, že v Orlové je více zastupitelů, kterým současná, zcela nová, skandály, korupcí a klientelismem nezatížená koalice vadí. Já jí, jako celku fandím.

Re: Re:

třešně 07.06.2015
V sobotu jsem si koupil deník. Hledal jsem a hledal, ale nic jsem nenašel. Žádné prohlášení o nějakém prošetření, jak to se smlouvami bylo a kdo je vlastně podepisoval. NIC. Tak mi nezbývá než opravdu věřit tomu, že někteří zastupitelé jsou některým zastupitelům nepohodlní. Proto je třeba hned jim zamáčknout tipec a postrašit. Četl jsem včera Orloviny. Danělyšin si stěžuje na nějaký vulgární dopis. Kdyby nějaký dostal, už by ho zveřejnil. Tuto popularitu by si nedal vzít. Ale už se našel i někdo, kdo prý písmo pozná. Dávám sázku čtenáři různých webů. Určitě to padne na Potyšovou. Kdo jiný by to taky mohl udělat? Druhá možnost je, že si to poslal sám, tak jak si píše i komentáře k diskuzi k vlastním článkům - sám sobě.

Disgrafik

000 07.06.2015
Potyšová to není, ta ma písmo v pohodě jinak by nemohla být doktorkou. Asi to bude někdo bez titulů, nechme se překvapit, vše chce svůj čas.

Re: Disgrafik

Rosťa 07.06.2015
Disgrafiku , to není v písmu, ale v gramatice!!!! Pozor na to, aby tě to nesvedlo z cesty.

Re: Re: Disgrafik

000 07.06.2015
Právě, že i ta gramatika pokulháva, já ten výtvor četl, pěkně se tam o mě píše. Pisatele bych nazval IQ TYKVE.

Záznamy: 1 - 5 ze 5

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz