Jo, hezký holky to těžký maj ...

28.02.2016 00:00

… se zpívá v jedné české písničce. Že to je pravda pravdoucí se ve středu 24.2. 2016 přesvědčila na vlastní kůži  sličná a atraktivní Izabela. V ten den byla  ještě ředitelkou  kulturního domu. Bylo celkem hodně známé mezi dělným  lidem, že  Izabela  pro svůj vzhled a vystupování takzvaně provokuje a  leží jako kámen  v břiše  2.místostarostce, která na ředitelku měla zjednodušeně prostě pifku - hodně dlouho.Kulturní vedeni kulturního domu bylo v pořádku,ale ekonomicky tam byly velké nedostatky,které ani po roce nedokázala ekonomka 2.místostarostka (měla toto na starosti) řešit a vyřešit.A tak zvolila jediné řešení,kterému rozumí.  Obě ženy jsou asi tak stejně staré. Jeden rozdíl však mezi nimi je. Jedna je  hezká, holka krev a mlíko  a druhá si  je vědoma jen své pozice ve vedení města. Nepřehlédnutelná Izabela špatně vyhodnotila rozložení kalibru a sil na obou stranách a stálo ji to k její smůle  židli ředitelky kulturního stánku v naší Orlové.

Z rady města ,která  Izabelu odvolala, odcházela podle komentářů přítomných svědků odvolání, se vztyčenou hlavou. Horší to bylo, když se k ní připojila skupina, kterou urychleně seřadila 2. místostarostka. Tato skupina hrdou  Izabelu doprovodila až do její kanceláře. V kanceláři teď už  bývalé ředitelky  zabavovali  všechno co jim přišlo pod ruku. Počítali všechno co se počítat dalo a komentovali asi také všechno, co okomentovat mohli, když ukončili tuto odvolávku až  v noci. Vyděšená Izabela  už pouze podle našich svědků  jenom ronila hořké  slzy. Smutný konec jedné krásky plavovlásky. Jó, hezký holky to těžký maj….

Co je však zarážející na celém chaotickém odvolání ředitelky kulturního domu, až teď a ne dříve, je ten fakt, že odvolání  Izabely druhou místostarostkou - přišlo akorát a zrovna v době, kdy zastupitelka a hospodská z Atomu převedla svůj podnik zvaný ATOM na jednoho místního podnikatele.Že by se bála zavedení EET a následného poklesu příjmu.Důvod bude asi jiný. Chytrému  a přemýšlivému  čtenáři našich stránek  proto nezbude než si dát tuto rovnici dohromady a v blízké době  očekávat politickou trafiku jmenováním dnes již bývalé hospodské a současné asistentky pana poslance v jedné osobě, do uvolněného křesla ředitelky kulturního domu.Ovšem restaurace v KD už není,tak co by tam tak asi dělala.Nemělo by tam vedení města přijmou někoho s patřičným vzděláním a schopnostmi? Tak na to si počkáme.  

Diskusní téma: Jo, hezký holky to těžký maj ...

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz