Čistému vše čisté ...

06.11.2016 21:10

Jsme rádi,že Danělišyn na Orlovinách skoro denně vydává nějaké ta bláboly.Jsou to povětšinou účelové a nic nevypovídající keci,ale něco informací se z toho dá vybrat i pro nás.Tím pádem se tolik nemusíme honit za informacemi,když nám je servírují Orloviny.Něco i vybereme,hlavně ověříme a potom i napíšeme.Jeho dlouhé vysvětlování je často zmatečné a mnohdy krásně ukáže,jak vytváří své lži.Např.v článku ze dne 27.10.16 „Potyšová se (údajně) vrací na Bytové družstvo“píše,že bylo vyhlášeno výběrové řízení na ředitele Sociálních služeb města Orlová.Ale také,že toto VŘ nebylo nikde zveřejněno.(Zveřejněno bylo na stránkách města v rubrice pracovní příležitosti a také podle zákona na úřední desce.)Tvorba účelových nepravd je jeho celoživotní styl.V článku ze dne 31.10 „Jedna paní povídala…a druhá se smála“ napsal,že se přihlásily tři zájemci a jedna dokonce z Ostravy.Když nebylo VŘ zveřejněno,jak se to tedy dozvěděli přihlášení zájemci?A jak,také právě Danělišyn ví, že jeden z konkrétních uchazečů je žena,která je z Ostravy? Pozoruhodné je to,že Danělišyn má přesné informace o průběhu jednání zastupitelstva ale,i o neveřejném jednání rady a to už v ten den,kdy se konají.Je nemožné,že by se jednání osobně a nepozorovaně účastnil.To ví, že by vstoupil do jámy lvové a všichni by si na něj veřejně a právem ukazovali prstem.Právě proto je zbaběle a anonymně zalezlý za webem Orloviny aby mohl mazat diskusní příspěvky těch,které trestuhodně napadá.Ovšem má zákonem tajené a klíčové informace,kdo se například přihlásil do VŘ,kdo byl nejlepší atd.Od koho má tyto informace?Kdo se reálně k těmto informacím dostane,že se je neprodleně dozví i SLÍDIL Danělišyn?Tím se potvrzuje (a není to poprvé co prodali informace Danělyšinovi),že ho informuje snad i místostarostka Ječmionková. (potřebuje si přivydělat?)My však pochybujeme o tom,že by jí Danělišyn platil,vždyť je to podle něj samotného bezvýznamný a chudý důchodce.Jen sem tam si zajede do Alp na lyže.Nejpravděpodobnější plátce i poskytovatel bude asi Hájek.Když dal údajně i Hrdinovi 100 000 korun /viz diskusní příspěvek na Orlovinách/,tak dá i Ječmionkové a nebo Ječmionková dává asi Hajkovi?(V tom máme ještě trochu zmatek). Jen tak, nedala, ani Roikovi!

V tom množství článků,které musel Danělišyn denně zpracovat,vyhledat a vypsat dlouhé vysvětlování a poučování,zapomíná zveřejňovat důležité věci a to především o jeho osobě a dění, kterého je původcem.Zapomněl totiž aktuálně zveřejnit informaci,že musí  na účet SMO a to včetně úroků a soudních výloh nedobrovolně přispět,ten chudý důchodce.Dnes je již takřka pravomocné,že Danělišyn vlastně pomáhal Roikovi tunelovat SMO a také krýt nehospodárnosti za 34.5 mil Kč.Roikovi totiž prokazatelně právě Danělišyn umožnil odnést z SMO důkazy,a jako chvilkový předseda představenstva,zničit všechny patřičné data a tudíž současné představenstvo SMO mělo u soudu významně ztíženou situaci v dokazování o tunelování SMO a to konkrétními lidmi.Určitě mají tuneláři uloženo bokem z „nakradených“ peněz, a tak ten neoprávněný profit asi zaplatí SMOčku z ruky?První zkušenosti s exekucí Danělišyn má, a tak si další možná užít už nebude chtít.Kocouři by mu to už neodpustili a „Kocur“ žrát nebude!

Kdo ZBABĚLCI a LHÁŘI jako je Danělišyn, dnes ještě může věřit jeho „pravdomluvnost“? Tak dlouho zachraňoval SMO a občany, až zachránil jen sebe a kámoše Roika, jednoho ostravského zastupitele,poradce ministra zdravotnictví Němečka /Michalik/,JUDr. Sýkoru a tchána Ing. Juřicové – vedoucí odboru výstavby a stavebního úřadu v Orlové.Je to prostě s Danělišynem jako vždy,když se začne ohánět veřejným blahem právě on…

Je jasné,že Dembického nenaučil nic jiného.A kdyby si snad někdo myslel,že právě oni dva chtějí pro orlováky zachránit letní koupaliště,ten je na velkém omylu.Právě i Danělišynovo zvedání ruky připravilo orlováky o letní koupaliště.Stejně jako zpoplatněná první hodina parkování u Hypernovy a jeho následná petice za zrušení této platby na parkovišti.Jak HNUSNÉ!

Teď už zase může Danělišyn pomlouvat a špinit každého kolem sebe,protože víme,že on je prokazatelně ten „čistý,poctivý a spravedlivý“.

Předem se omlouváme karvinskému státnímu zastupitelství a policii, kteří ho budou muset zase poslouchat.Nechte si to od něj zpracovat písemně.Je to přece jen bývalý dobře placený tiskový mluvčí SMO!

 Navíc Orloviny od Danělišyna opět lžou a podvádějí. Je mu to vlastní stejně jako Dembický.Zaznamenali jsme další Orlovinami smazané diskusní příspěvky.Navíc k věci a ani Dembický je nemůže napadnout,že by byly vulgární…Stejně jak lže na FB Mladé Město Orlová!

DŮKAZ obr: 000, 001 a 002.

Styď se DANĚLIŠYNE. Hold každý švec je zbabělec. Starý Danělišyn nebyl asi vyjímkou a Waldemar to zdědil. Jeden aby se styděl být švec.

Diskusní téma: Čistému vše čisté ...

poklona křivákovi

J.M. 07.11.2016
Ten Danělišyn je opravdu neskutečný křivák. Je vidět, že dobře ví co a proč tají. Před ním by si měli lidé odplivovat.

Záznamy: 1 - 1 ze 1

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz