Žaluji,žaluješ,žalujeme.

21.08.2015 18:50

Pod tímto názvem vyvrhl Danělišyn článek v Orlovinách dne 12.8.2015,  kde se zabývá trestním oznámením podaným na jeho osobu.

Ze začátku článku se zabývá vznikem organizovaného „spolčení“,  ba dokonce zločinného spolčení osob,které na něj podali trestní oznámení, aby jej údajně kriminalizovali a umlčeli. Jenže! Proč nepíše o sobě a svých kamarádech (Stach,Dembický a spol.) kteří vytvořili spolčení zla, když byl Danělišyn vyhozen z komunální politiky. Musel někdo odvést pozornost od osoby Danělišyna a proto za každou cenu naplňují pořekadlo,že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Ale ruku na srdce, lze Danělišyna snad více kriminalizovat než se kriminalizoval sám? Stačí si vzpomenout, co vše se mu podařilo, když byl zastupitel, člen rady ,předseda představenstva SMO a tiskový mluvčí SMO. Dokázal sám jak lze zneužít dotaci 200 000 Kč na jeho sportovní klub. Jinak se nedá nazvat pověšení reklamy SMO v opuštěném a metanem ohroženém sportovním areálu, který navíc normálně nevyužíval ani obdarovaný fotbalový klub.. Zatím nikde  žádné doklady nepředložil, jak peníze klub využil. U Krajského soudu v Ostravě (KS) ani nedokázal tuto záležitost vysvětlit.Taktéž nedokázal vysvětlit KS jeho činnost tiskového mluvčího a navíc - nikde nebyl nalezen jeho sebekratší článek, či nějaké - byť kratičké prohlášení. Jasně byla prokázaná jeho nulová činnost. Platit si však za tuto nečinnost nechal. Nebo stačí připomenout, když byl odvolán Roik z vedení SMO. Danělišyn okamžitě vše „hloupě“ oznamoval Roikovi. A tak byli zlikvidovány mnohé důkazní doklady potřebné k dohledání jejich vychytralé činnosti. Zlodějnu tak lze jen těžko prokazovat a přesně tak utekla většina škody z 35 mil. Kč. Určitě by se dalo pokračovat dále. Třeba jako to bylo se zpoplatněním první hodiny parkování před Hypernovou o kterou se Danělišyn postaral apod.

Dále ve svém článku žžž popisuje,  jak chudinka podával vysvětlení k TO na policii v Dětmarovicích (z Orlové byl tento případ postoupen Dětmarovicím z možné podjatosti Orlovské policie na kterou si sám všude možně stěžoval již mnohokrát). Mimo jiné píše,že důstojník, kterému předložil materiály k tomuto činu si v nich s neskrývaným potěšením listoval atd,atd… Ale na jiném místě popisuje, jak byl předvolán na přestupkovou komisi v Havířove v jiném podání TO. V jedné chvíli nevydržel a mg.Dvořákovou ,která toto jednáni vedla,upozornil,že si myslí,že není nestranná.Zřejmě nešla Danělišynovi na ruku. Proč na totéž neupozornil policistu v Dětmarovicích? V Havířově jsme se trochu poptali a zjistili jsme,že policie v Dětmarovicích případ neodložila, ale předala  k projednání na přestupkovou komisi.Jenže kraj musel rozhodnou,které město bude tento případ řešit a tak se stalo, po průtazích na policii v Orlové,Dětmarovicích  a KÚ, že podání na přestupkovou komisi přišlo pozdě. Danělišyn poukazuje na listinu základních práv a svobod čl.17,kdy podle něj,nemůže spáchat přestupek podle zákona č. 200/1990.Ovšem přehlédnul čl. 10 ods.2 a 3 čl. 17 ods.4 ,který právě poukazuje na zákon. Je mu to podobné.

Danělišyn podává TO ihned, nebo přesně, ještě dříve než je snad důvod a to nejen na náš web, ale i na web Orlová 2014, kde píše, že je obyčejný občan,nikoho si nevšímá,žije poklidným životem a že je starý a tedy nikdo nemá důvod jej kritizovat a dokonce se bránit jeho útokům. Tím se už Danělišyn nepochlubil. Vždyť je to podle něj sranda a hlavně na to má právo. Ovšem na druhé straně. Je každý povinen si od něj nechat cokoliv líbit, protože jen on může říkat co je správné? Navíc jeho ironii a sarkasmu nikdo moc nerozumí. A to mu všestranně vyhovuje. Nikomu nechceme brát jeho právo, ale zamyslel se někdy Danělišyn, že rozdávat jeho urážky není právo spojené se zveřejňovanými pomluvami, špiněním a hlavně, mnohdy doslova lhaním o každém a o čemkoliv?

Dále ve svém článku žžž píše o žalobě na jeho osobu a zmatečně popisuje kolik bude mít obhájců. Zveřejňuje části žaloby,( samozřejmě poněkud vytržené ze souvislosti) ,aby si čtenáři mohli udělat vlastní mínění jím podsunuté.

Co si tedy o Danělišynovi máme myslet, jak ho pojmenovat? My vulgarizmy jako on nepoužíváme. Ale můžeme si pomoci díky Orlovinám, protože co je v Orlovinách, to je přece „dovolené“. V diskuzi pod článkem ze dne 30.6.2015, pod názvem „Jarda Vaněk-politická celebrita nebo mrtvola“ je příspěvek ze dne 1.7.2015 od Danělišyna. Podává odborný výklad k jednomu slovu, které je ve slovníku nekonvenční češtiny a ve slovníku nespisovné češtiny. Jsme rádi,že tímto, dle samotného Danělišyna, nikoho nemůžeme urazit. A tak můžeme také s klidným svědomím napsat,že Danělišyn je prostě ZMRD. Navíc zbabělý. O smazaných diskusních příspěvcích už se rozepisovat nebudeme.

A pro zpestření tohoto nudného čtení ještě poukazujeme na diskusní příspěvek zveřejněný  pod článkem Žaluji,žaluješ,žalujeme  a to na Orlovinách ze dne 14.8.2015. Diskutér pod značkou 000 (Stach) správně pochopil, co Danělišyn od svých věrných žádá. Tedy nezklamal a přesně podle svého,  alkoholem konzervovaném mozku, přidal jeho příspěvek. I když by bylo určitě vhodnější, aby vysvětlil, co je za jeho úprkem z BD. Jsou to rozdíly v odměnách bytových techniků? Dopátrali jsme se také v OR,že Kačáni, mimo jiné začal podnikat sám a Mohylu nepřizval? Jenže ten na toto podnikání přišel, tak začal někomu šlapat na paty. Kačáni odešel z BD už v květnu a Stach místo na konci října odchází raději už v srpnu. Jo hoši podnikavci, nevyplácí se největší chamtivce vynechat. Založili jste si přece firmu BESAM 271 (Becík+Stach+Mohyla). Aby se vám lépe odíralo družstevníky musíte u toho i myslet!

Diskusní téma: Žaluji,žaluješ,žalujeme Waldemare.

gratulace

Filip Protivný 25.08.2015
Serete tu, ty Blábolišynovce dobře :-) Údajně to má velmi negativní dopad i na jejich sexuální apetenci :-)

biotop o krůček blíže,,

x man 24.08.2015
Jelikož jsem byl demokraticky za BAN -ován a bylo mi demokraticky pohroženo smazáním mých eventuálních příspěvků na servru Orloviny.cz ,bylo mi doporučeno,abych si založil svůj vlastní web,nedlalo mi to,se k tomu nevyjádřit.Velice mě irituje,jak se zhruba 23 -ti letý FD,odchovanec a odkojenec WD vyjadřuje k mé osobě,mj. o dvě generace napříč věkovým spektrem . Očima juniora jsem akloholik s dvojkou v žíle,když píšu své příspěvky. Podporován svým guru se do mě pustili stereo v argumentační tísni k mé,ubohé námitce, nad revelentností e-petice,či fyzickým podpisům,co se týče budoucnosti Orlovského koupaliště v podobě XY.Osobně bych doporučoval FD a je to jenom moje skromná rada,ať se plně soustředí na úspěšné doknončení neptřebných studií společenskovědních věd,ať nikým nevyrušován a neobtěžován úspěšně poséze absolvuje.Protože křivka PRAHA-OLOMOUC... doplň si sám, může být fatální.
















.To si důrazně vyprošuji,protože .ať v demokrecii.jsme spolu kozy nepásli.Doporučoval bych mu,ať úspěšně dokončí vysokoškolská studia,která nebudou narušována

bytovému technikovi

J.M. 22.08.2015
Stachuuuuuuuuu, ty anonymní hovada, jak říkáš, už je konečně znáš? Nebo se tady dočteme i důvody tvého útěku z BD a pak se budeme všichni dobře bavit. Nechceš se raději přiznat dopředu sám?

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz