Výběrového řízení na místo technika a vedoucího technického úseku.

07.07.2015 10:25

Bývá dobrým zvykem, že výběrové řízení vyhlašuje  nejvýše postavená osoba firmy . Je to však vždy osoba tkz. fyzická  nikoliv právnická. Toto pravidlo neplatí v Orlové u Bytového družstva. Zde vyhlašuje výběrové řízení firma tedy právnická osoba, zvaná Bytové družstvo v Orlové. Prakticky je to nemožné a neproveditelné. Jak může budova BD či zápis v obchodním rejstříku  vyhlašovat výběrové řízení? Ale  dnes je  možné a nemožné  na BD vše . Ctěný  čtenář se dočte níže.

Bytové družstvo, snad  pod vedení ani nevíme koho, vyhlásilo výběrové řízení :

Nabídka zaměstnání - TECHNIK

 

 

 

 

Úterý, 30 Červen 2015 08:02

Bytové družstvo v Orlové příjme do pracovního poměru zaměstnance na pozici - BYTOVÝ TECHNIK.

Podmínkou je bezúhonost , středoškolské vzdělání technického charakteru. Preferujeme stavební zaměření. Výhodou je praxe v oboru. 

Životopisy zasílejte na bdorlova@bdorlova.cz .

 

Když si dychtivý zájemce o práci  přečte tuto nabídku, tak  zpozorní a začne uvažovat nahlas.

Zadavatel,  předpokládáme, že Jaroslav  M. vyučený zámečník, kterému zůstala po rezignaci  židle ředitele družstva nikoliv BD, žádá na prvním místě bezúhonnost. Manažer firmy, (pozn. pisatele , správný manažer firmy), což by  J.M.měl být,  by  na prvním místě kladl důraz na vzdělání/praxi,zkušenosti, tedy něco, co bude  přínosem pro firmu, když už ve vedení to silně pokulhává. V nabídce zaměstnání- TECHNIK,  se zájemce dozví, že  stavební zaměření  pouze zadavatel preferuje. Tudíž není podmínkou!  Možná se nám vedení-nevedení, které družstevník-nedružstevník vlastně ani nezná, protože program SD není nikde uveřejněn a rezignaci  Jaroslava M. z volené funkce předsedy představenstva také nikde nenajdeme, zaseklo v době hluboké a ještě hlubší totality .  Ředitel a zámečník v podobě bytového družstva  žádá na pozici technika  na prvním místě  bezúhonnost!!! Bezúhonní přestáváme být v okamžiku  dopravního přestupku, kolize atd.  V nabídce zaměstnání - TECHNIK marně hledá zájemce o nabízené  místo tak bezpředmětné atributy pro neznámé vedení družstva jako je:  datum nástupu do zaměstnání, platové zařazení, výhody plynoucí z pracovní smlouvy, dobu určitou nebo neurčitou, pracovní náplň, do kdy je možné podat přihlášku do výběrového řízení a další základní parametry, které by  zásadně  odlišily  nabídku zaměstnání už dříve uvedenou, se kterou se mohl dychtivý zájemce seznámit už v měsíci květnu. Nabídku zaměstnání na pozici vedoucího úseku. Pro vedení firmy obrovský manévrovací prostor. Nic není přesně  dané, vše ukáže čas a osobní sympatie pana ředitele(bytového družstva) nebo  ještě něco malého na víc.

(P o z o r ,pokud  vůbec tedy nějaké výběrové řízení  bude, viz pozn.pisatele níže Nabídka zaměstnání ze dne 14.5.)

 

Nabídka zaměstnání

 

 

 

 

Čtvrtek, 14 Květen 2015 06:21

Bytové družstvo v Orlové příjme do pracovního poměru zaměstnance na pozici - VEDOUCÍ TECHNICKÉHO ÚSEKU.

Podmínkou je bezúhonost , středoškolské vzdělání technického charakteru. Preferujeme stavební zaměření. Výhodou je praxe v oboru, manažerské zkušenosti. 

Životopisy zasílejte na bdorlova@bdorlova.cz .

Nabídka zaměstnání nabízela a  možná  ještě stále  nabízí místo vedoucího technického úseku. Troufáme si však sdělit, že tato nabízená pozice  je už obsazená. Zde  je už vybráno bez výběrového řízení, neplýtvejte svoji energií a v tomto čase běžte raději na procházku. Propuštěný náměstek Bytového družstva v Havířově obsadí po dohodě s panem J.M. tuto pozici. I když ho propustili v před důchodovém věku (proč, není těžké zjistit) snad prokáže,že má aspoň ty  manažerské zkušenosti, které u  J.M. znatelně a citelně dlouhodobě  družstevník postrádá.O ukončení výběrového řízení se sice zájemce nedočte, ale když se čtenář podrobněji podívá na adresu bdorlova@bdorlova.cz, na kterou má životopis poslat, tak zjistí, že jeho Curiculim vite si přečte každý zaměstnanec družstva.

Dění na bytovém družstvu budeme dále sledovat. Pokud se potvrdí, co se  o družstvu a prováděných výběrových řízení povídá, máme se my družstevníci na co těšit.

Pokud vám zkratky jmen někoho připomínají,je to věc pouze náhody.

Diskusní téma: Výběrového řízení na místo technika a vedoucího technického úseku.

Stránky BD

člen BD 09.07.2015
Pokud si otevřete stránky BD a rozkliknete oznámení,tak najdete výběrové řízení na tři různá místa,ale se stejnými podmínkami.Takže pokud neuspějete na jedno místo volně se ucházíte na jiné.Sice nevíte odkdy,za kolik atd,ale to není pro Mohylu důležité.Členové družstva se mohou podívat na usnesení orgánů družstva.Jenže-Mohyla,který jediný vkládá tyto informace provádí cenzuru a tak se nedovíte co řeší Kontrolní komise.Poslední zápis srpen 2014.Představenstvo BD poslední zápis 14.5.2015,takže nic o rezignaci.Poslední shromáždění delegátu také chybí.Většina členů družstva vůbec neví co se na BD děje.A to Mohyla s Berným potřebuji,protože praktiky na BD se zatím nezměnily.

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz