Spravedlnost pro Stacha.

06.09.2015 17:50

Obracíme se na širokou veřejnost,aby nám pomohla domoci se spravedlnosti pro,dnes už bývalého, bytového technika BD v Orlové.

Je známo,že si finančně pomáhal drobnými kšefty na úkor družstevníků? Přijímal od těch malých živnostníků úplateček,kteří chtěli pracovat pro BD?Podílel se na oněch „zakázkách“ s Kačánim dokud je Mohyla nenachytal a oni demokraticky z BD raději odešli?Je známo,že dostával od některých svých kolegů každý měsíc finanční „příspěvek na živobytí“?Je jedním z těchto „dárců“ bývalý a opět přijatý  zaměstnanec BD p.Durčák?Tento dlouhodobý důchodce z BD odešel,ale opět se „konečně“ vrátil na pozici bytového technika. V Orlové je tak vysoká nezaměstnanost a přesto nikdo jiný /mladší a schopnější/ nechce dělat bytového technika pod Mohylou?

Ale položme si otázku, proč a zda se toto všechno dělo?

Stach,dle jeho vlastních slov, byl jako nejlepší technik a internetový „mluvčí BD“ odměňován, za jeho práci na BD, minimální mzdou. Byl to abnormální nepoměr mezi bytovými techniky družstva v odměňování.Představte si jenom, kolik jej mohl stát oblíbený alkohol.Nebo cigarety vykouřené v pracovní době před družstvem.A něco přeci naházel do automatů.Musel si proto pomáhat pokoutně a přijímat milodary od kolegů, kteří jej v práci,opět dle jeho slov, v mnohém museli dobrovolně a neurčitě zastupovat?

Žádáme veřejnost, aby pomohla prosadit u vedení BD,ať  tomuto zaměstnanci,který znechucen  nedoceněním odešel z BD, aby mu byl v plném rozsahu doplacen výdělek na který měl plné právo, aby mohl vrátit nejasně získanou sníženou mzdu zpět družstevníkům a to i s milodary svým kolegům.Určitě si to přeje i samotný Stach,protože,jak sám sebe cení - není mezi zaměstnanci BD,poctivějšího člověka nad něj samého.

Děkujeme.

Diskusní téma: Spravedlnost pro Stacha.

neslavny odchod

zamestnanec 08.09.2015
Byla to infarktová situace, když si Jarek přijel pro provizi, na baráku čekali murári z pod Fatry na keš výplatu, a dozvěděl se, že klucí z družstva už inkasovali a nepodělili se. To se prostě nedělá. Takové zaměstnance si opravdu družstvo nemůže dovolit.

Záznamy: 1 - 1 ze 1

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz