Přání k vánocům

19.12.2015 13:20

Všem našim čtenářům,kteří nám zachovali v tomto roce přízeň,ale i těm,kteří  s námi nesouhlasí , ale ve vší slušnosti přispívají do diskuze,přejeme šťastné a veselé vánoce.Také Vám chceme popřát do nového roku 2016 hodně štěstí,zdraví,domácí pohody a aby jste si nenechali zkazit dobrou náladu místními jedinci,kterým už nic neříká co je slušnost,poctivost a pravdomluvnost.

Redakce Orlovských novinek

Diskusní téma: Přání k vánocům

přání k vánocům

x man 22.12.2015
Připojuji se k přání novinek.

Děkuji

000 20.12.2015
Děkuji redakci, že i přes náš spor, prezentuje moje názory, nejste uplně takoví dementi, co blokují příspěvky jako orlova2014. Jsem Petr Stach. Kopejte obviňujte, ale odkryjte svou identitu, pak budeme rovní s rovným a budeme moci občanům představit svou tvář. Moji tvář lidé znají a nestydím se za ní ani za svoje názory, když obě věci vypadají blbě. Zatím!!!

Re: Děkuji

Ivan 20.12.2015
Jenom pro upřesnění.Příspěvky blokujete vy na Orlovinách. Takže o těch dementech to směřujete do svých řad.

Pro Ivana

000 21.12.2015
S Orlovinama nemám nic společného Ivánku. Jsi další anonym, který šlápl vedle. Já nic nemažu.

Re: Pro Ivana

wc0 26.12.2015
Orloviny už žebrají o příspěvek. Podnikatelský plán z vybíráním výpalného za "objektivní NEpsaní" na orlovinách nevyšel.

Re: Re: Pro Ivana

Ivan 27.12.2015
Něco na tom výpalném bude.Rychle přestal psát třeba o Michalikovi,zřejmě za výpalné formou funkce v SMO,kde si pěkně nahrabal.Nebo třeba Koláčci a Farana,který mu vyfouknul místo starosty,atd.Co od nich dostal jako výpalné?Jenomže ti "noví" na výpalné nehrají.

Něco málo před svátky k zamyšlení

000 20.12.2015
Spousta z Vás, zde v příspěvcíh kritizuje moje názory a je pořádan hon na škodnou. Nikdy jste se nazamysleli nad tím, že články vydává anonýmní osoba(y), o kterých nevíte nic. Proč netlačíte správce webu, aby odkryl svoji tvář a z očí do očí si problémy vyříkal. Provozovatel tohoto webu je špína a kryje ho i PČ republiky a Vy přispěvatelé jen skáčete na špek kachnám, které napíšou. Vyzývám tímto redakci, ať zveřejní kdo je zodpovědný za chod webu, zveřejnil doručovací adresu a seznámil svoje věrné se svým ksichtem. Pak budou podmínky boje vyrovnány. Pokud tak neučiníte, jste jen obyčejný parazit a lůza. Petr Stach 000. Hezké svátky lůzo.

Přání

000 20.12.2015
I přesto, že jsem mnohým z Vás anonymů, někdy zvedl tlak, rád bych Vám popřál, klidné a radostné prožití nadcházejících svátků a hodně štěstí, zdraví a nervů v roce 2016. Kdyby jste věděli to co já a nemohli s tím bojovat, jistě by jste moje příspěvky pochopili a odpustili. V novém roce jiný nebudu, tak se dopředu omlouvám.

Záznamy: 1 - 8 ze 8

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz