Okurková sezóna v Orlové?? Kdepak!!!!!

07.07.2015 10:21

Milí čtenáři, to v žádném případě. Družstvem, v jehož čele stál úspěšně několik let Ing. Katauer, který s důvěrou předal žezlo technikovi, který ani jako technik nestál za nic, opět hýbe skandál. Bdělé oko družstevníka-nedružstevníka  přijde na to, že  zde dochází  k hromadnému odchodu zaměstnanců. Tito  jsou již direktivním a sebestředným  a autokratickým  vedením zámečníka Jaroslava M. otráveni . a raději rezignují.Tiskový mluvčí BD, který často  píše pod značkou 000,  v jednom projevu tento jev zdůvodnil tím, že tito rezignující nechtějí mít nic s věcmi, které se na družstvu dějí a být v jednom ranku se zloději.

Pro rekapitulaci:

Vyučený zámečník Jaroslav  M. byl zvolen do funkce předsedy představenstva  bytového družstva v roce 2010. Jeho zvolení do této hodně zodpovědné funkce značně ovlivnilo doporučení odstupujícího a již nekandidujícího Ing. Katauera.Bohužel. Jak se v budoucnu náš čtenář dozví,  důvěra v Jarouška M.byla špatným rádcem nekandidujícímu předsedovi. Jaroslav  M. si brzy  začal k pozici předsedy předst.nárokovat i pozici ředitele společnosti a takto se stal vlastně neodvolatelný. Zapomněl však na to, že má nejen nad sebou kontrolní komisi, se kterou by měl spolupracovat, ale  také respektovat zákony. S tím se náš všemocný zámečník nemohl smířit. A tak ačkoliv mu bylo opakovaně zdůrazňováno, že s novým zákonem přišly změny, tak na to nedbal a dále pobíral krásnou mzdu a funkcionářskou odměnu k tomu. Asi silně podporován důchodci Berným, Bíbou a Pospíšilem si dosadil pro upevnění svoji stability do představenstva  dva kamarády  a takto si  zajistil stálou  podporu při hlasování o zakázkách a rozhodování věcí týkající se správy družstva ( schvalování své odměny,mimořádné odměny některým pracovníkům a pod). Nepočítal však s tím, že dělný lid se začne bouřit proti jeho všemocným  a direktivním avantýrám a začne dávat v době vysoké nezaměstnanosti výpovědi:  „ Cést la  vie „ (selavi)  „to je život“.

Již s jeho povahou a schopnostmi  dlouhodobě  obeznámená dala ihned po zvolení J.M. do čela družstva první výpověď Ing. Kasanová. Ta asi jako první tušila, co nastane a co  přinesou dny příští. Během roku 2010 až 2015 to byl vážně milí čtenáři sešup. Tolik v poslední době skloňována a propírána a  kontraverzní   Potyšová (viz. Orloviny.cz)rezignovala veřejně před nastoupenou jednotkou delegátů na funkci člena představenstva.  Kačani dal jako vedoucí technik výpověď raději sám. Asi při své inteligenci tušil, k čemu to vede a k čemu by to mohlo ještě vézt.  Petr S.s výpovědi vyhrožuje již pěkně dlouho. To podle toho, na co si bokem od  důchodkyň  přijde nebo nepřijde. Petr S.se  obává nejvíce toho, že bude konec s pravidelným všimným procházejícím cizími výplatními páskami až se ucho utrhlo a raději odchází dříve než vyhrožoval.. Na www. Orloviny.cz  se dočtete více.Proslýchá se,že  snad dal výpověď i nový zaměstnanec- technik  Dugas, který byl zděšen praktikami na družstvu. Ing. Ryšková již raději neobnovila smlouvu. Údajně znechucena vedením a praktikami na bytovém družstvu. Čtenář se asi zamyslí a řekne si, co se děje? Družstvo mělo stabilní pracovníky a není dobré pro žádnou  firmu, když se  základna otřásá od základu.

 Je i na bytovém družstvu okurková sezóna? Milí čtenáři, to  necháváme na vašem zamyšlení. Přejeme krásnou dovolenou a zachovejte nám  přízeň.

Pokud vám zkratky jmen někoho připomínají,je to věc pouze náhody.

Diskusní téma: Okurková sezóna v Orlové?? Kdepak!!!!!

Přiškvař se Příškvaro

000 07.07.2015
Pokud dobře čtu, nepoklám celá příjmení za zkratky, které jednounačně neidentifikují osoby v souvislosti s BD. Nebudu komentovat důvody svých minulých i stávajících kolegů proč se rozhodli řady zaměstnanců BD opustit. Za sebe však zde čtenářům musím napsat, že lžeš až tiskne. Odcházím z BD zhnusen chováním takových lidí jako jsi Ty, Čtveráci, Doktorky, Dlubajové, Oršlíkové a jejich posluhovačů. Ze stejných důvodů odešel i Lukáš. Mrzí mne, že řadoví družstevníci nepochopili závažnost situace a včas nevypráskali z BD krysy, darmožrouty a podrazáky, kteří chtějí hrabat a parazitovat na práci jiných. Na tento web již neumístím ani jediný příspěvek a ani ho již nenavštívím, to slibuji a sliby držím. Již tak ubohou návštěvnost nebudu zvedat lidem o kterých si myslím, že jsou ubožáci. A až odkryješ svůj ksicht, řeknu Ti to do očí. A ta doba se blíží. Petr Stach do 31.8.2015 bytový technik BD v Orlové. Good, však víš,.....

Re: Přiškvař se Příškvaro

Družstevník 08.07.2015
Pane Stach,načase že odcházíte,lépe by bylo kdyby vás na hodinu propustili.Zákonné důvody by byly,ale není ten,který by vás vyhodil.Jaký šéf takoví zaměstnanci. Kačani rychle pochopil,že je třeba zmizet a doufá,že se nebude do hloubky šetřit záliba Kačaniho a Mohyly ve výtazích a předražených bytových jader.Pane Stach,cituji-jedna krysa,darmožrout,podrazák,který chce hrabat,a parazitovat na práci jiných-konec citátu,odchází z BD 31.8.2015.Pozdě ale přece.Zřejmě už cítíte na zádech horký dech.

Záznamy: 1 - 2 ze 2

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz