Nejznámější orlovský sexy plešoun.

03.08.2015 15:55

Co se to stalo s Orlovinami? Dlouho očekávaný a tak dlouho avizovaný článek! Velká reklama,velká ramena a…..nic! Waldemar zklamal své věrné čtenáře. Blbosti a bombasticky choromyslné ankety. To dokáže. Pak mu nezbývá než sedět u počítače a klikat a klikat. Orlová má cirka 30 000 obyvatel. Ovšem,pro Waldu není problém získat i celkových 160 000 hlasů v pořádané anketě. To je ironie a sarkasmus,který zatím nepochopil nikdo. Tedy až na FúDú a Stacha.

Ale zpět k sexy plešounovi. Že by snad v Orlové nebyl?! Nebo by se nenašel žádný sexy plešoun,o kterém by se Waldemar fon Horyna, tak rád zmínil? Například mnohdy zmiňovaný a Orlovinami vystavovaný Petr S. Že by byl Waldemarovi najednou potřebný posudek,jako za starých časů? Vůbec ne! V anketě o nejsprostějšího,nevychovaného a stále opilého by Petr S. vedl určitě na celé čáře. Nevyrovná se tomu ani samotný Waldemar,který mnohdy má problém dostat se autobusem domů od Prioru,jak je na šrot. Nebo že by snad přicházel v úvahu sexy plešoun Jaroslav M? Ale ne,ten si svou plešinku raději přikrývá čepičkou. Asi se za ni stydí. Ovšem Waldemarovu anketu o manažera,který dokáže s úspěchem odírat družstevníky na předražených zakázkách,tak tu by určitě zaslouženě vyhrál. Všichni také případně čekali nádherné počtení o Lapšanském,ve kterém dlouhodobě Waldemar vidí svého úhlavního a navíc,informacemi dobře zásobeného nepřítele. Bodejď,právě k tomuto sexy pešounovi to jistě směřovalo.

Co se to ale vlastně stalo. Proběhlo snad konečně nějaké řízení? Snad soudní,či přestupkové?! Někdo! Prostě někdo zřejmě pořádně propláchnul Orlovinám žaludek ! A Waldemar,ten se teď pořádně bojí. Ostatně: Čím hůře tím lépe. To je v Orlové po komunálních volbách to pravé heslo,kterému Waldemar fandí. Ovšem jeho nevymáchaná huba zřejmě řádně narazila!? Pokud má někdo informace, které snad stojí za vycouváním Waldemara z tak úžasného a jeho čtenáři očekávaného překvapení o největším orlovském sexy plešounovi,sdělte to prosím klidně v diskuzi.

Diskusní téma: Nejznámější orlovský sexy plešoun.

Plešoun

x MAN 05.08.2015
Uvažujme konspitativně ,že došlo mezi zaiteresovanými k "tiché" dohodě a problém je narovnán gentelmenskou dohodou a stvrzen v nejmenovaném pohostinství v Orlové?

Re: Plešoun

sledovatel 07.08.2015
Všechno jde pochopit,ale gentlemanská dohoda s Danělišynem, tomu nelze věřit.

Re: Re: Plešoun

x man 09.08.2015
Když se dají dva největší /z ne/uživatelé "sto šestky" v Orlové dohromady,úředníkům na Orlovské radnici se z toho může lehce orosit čelo.

Záznamy: 1 - 3 ze 3

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz