Danělišyn - občan - soused?

21.09.2015 13:10

Po vzoru nejlepšího „novináře“, jak to o sobě myslí, jsme se rozhodli udělat anketu také.Ale anketu nikoli „klikací“ abychom  si mohli naklikat i 160 000 hlasů v 30 000 Orlové, jak to dělá Danělišyn v Orlovinách,ale anketu tzv. kontaktní.Jediná otázka byla – jaký je Danělišyn občan a soused?

Tedy jsme se vydali do terénu oslovovat respondenty v okolí jeho bydliště a domácí hospody Danělišina.Abychom se neprofláknuli,zvolili jsme taktiku,že oslovíme respondenty s dotazem,že hledáme nějakého XY a zda neví kde bydlí.Samozřejmě ,že nikdo o oněm XY neví a tak ukážeme směrem k domu Danělišina s tím,že jsme si myslely,že dotyčný XY bydlí právě tam.Je nám dotazovanými odpovězeno,že tam bydlí Danělišyn.My udiveně reagujeme zda to náhodou není ten Orlovský politik,který byl odstaven z politiky,  když chtěl udělat v Orlové pořádek, aby se nekradlo a nebraly úplatky.No - více jsme nemuseli.Pak už to z respondentů lezlo samo.Nemůžeme tlumočit vše co jsme slyšeli. Vydalo by to na celou knihu (a ne právě slušnou) a proto vybereme jen sdělená fakta dotazovaných respondentů naší ankety.Danělišyn rád pálí na zahradě trávu a nějaké rákosí. Vůbec mu nevadí,že kouřem a smradem obtěžuje okolí. (ostatně toto zakazuje zákon č.133/1985 v platném znění) Na upozornění sousedů argumentoval vždy tím,že on je radní a šéf SMO a že jemu nemůže nikdo dát pokutu,protože on řídí město a tudíž si může dělat co chce.Mezi tím zazněla z jeho úst spousta vulgarit.Na druhé straně Danělišyn neváhá na sousedy psát udání za každou blbinu co se mu nelíbí.V minulosti z jednoho domu při zatápění jeho majitelem vycházel kouř,který Danělišyn  považoval za černý a jedovatý, a zveřejnil zesměšňující obrazový materiál i s tím polonahým sousedem. Onoho souseda Danělišyn navíc udal úřadům za obtěžování kouřem.To bylo šetřeno příslušným orgánem, který se dostavil a kupodivu byl i všude vpuštěn na kontrolu.Ku velké nelibosti a intervencím Danělišyna - nic nebylo zjištěno závadného.Za to byl Danělišyn řešený přestupkovou komisi v Karviné (nepomohlo mu tehdy ani to,že právě řídí Orlovou).Dnes hlavně dává na odiv své časté cesty domů v opilém stavu a neuvěřitelná hlučnost je už z jeho strany naprostá samozřejmost.V hospodě kde bydlí,tam jej nemůže nikdo ani vystát,natož si kolem něj sednout.Mnozí respondenti poukazovali i na to, za co si vlastně ten dům zvelebil,kde na něj nahrabal,když hypotéku na něj neměl. Konkrétně jsme se k tomu nic nedověděli, snad jen údiv nad tím, jak bohatý švec jej to vlastně zplodil, když sám chodil bos.Také snad už jen to ,že horšího souseda ani nejde mít.Je prý nenáviděný sousedy a okolím na Zátiší více, než pověstné Orlovské kroupy ze srpna roku 2000.Právě tyto škody odezněly,ale Danělišyn zůstal.Kdysi,do kádrových materiálu by se mu napsalo,že dotyčný není v kolektivu oblíben.

O Danělišynovi můžeme po provedené anketě spolehlivě napsat,že je opravdu velmi neoblíben vlastním okolím a dnes ani kdyby dělal další petici třeba „Za benzín všem lidem zdarma“,nic by se na tom nezměnilo.

Bylo opravdu jen otázkou času, kdy jej a jeho cíle veřejnost prokoukne.

Diskusní téma: Danělišyn - občan - soused?

soused

x man 21.09.2015
Tady bych si dovolil citovat Niccola Machiavelliho...Člověk,který chce být za všech okolností dobrý,zcela určitě pohoří mezi ostatními,kdo dobří nejsou.

Re: soused

provokatér 22.09.2015
X mane, slyšeli jsme slovo boží :-D Vás z toho klikání bolí palec, že ?

Re: Re: soused

no-name 23.10.2015
Na dům bylo nahrabáno z veřejných prosdtředků nás daňových poplatníků pod záštitou Orlovských zastupitelů.

Záznamy: 1 - 3 ze 3

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz