Co se to děje?

02.11.2015 12:00

Je to vůbec možné.Danělišyn opět odhaluje své nitro.Je vidět,že má velké psychické problémy a nebo je to těžká demence.Ale má světlé chvilky,kdy se mu mozek vyjasní a napíše něco o sobě.Tak se stalo v článku ze dne 27.10.2015 na Orlovinách-Primitivové v internetové diskuzi.(zde odkaz)Popisuje zde několik druhů primitivu,kteří se dělí podle „některých znaků“.Ti,kteří sledují jeho diskuzi k diskutujícím a čtou jeho články pochopili,že Danělišyn,jak sám píše,vykazuje všech 8 znaků a přiznává,že je primitiv,což není nic nového,ale jsme rádi,že to sám přiznal.Na konci článku hrdě přiznává,že on vystupuje jako primitiv pod svým jménem a nemusí plivat a urážet anonymně.Hned první diskutující pod tímto článkem pochopili,že píše o sobě.

Ale světlá chvilka pominula a v článku ze dne 29.10.2015 Dvorana slávy  opět projevuje příznaky své duševní omezenosti a demence.Myšlenka s mokrým hadrem není až tak od věci.Snad ještě lepší by bylo pořádně vymáchat Dembického  a mokrým Dembickým mlátit Danělišyna přes jeho blbou držku a užili by si to oba.

Diskusní téma: Co se to děje?

orloviny

ctenar 14.11.2015
Nebýt Orlovin, kde by různí Stachujové psali své oduševnělé přípsěvky... i takové existence mají právo vybít si svou frustraci a vztek za své neúspěchy.

Trapné

Josef 04.11.2015
Podíval jsem se na ty články,ale více mne zaujalo video hospodského rozhovoru v článku následujícím.Obsahově nic neříkající ale ta forma! "Hošík reportér" viditelně jeho první pokus dělat rozhovor,hlava ukývaná,že mu málem upadla, místo toho dívat se na toho koho se ptal, tak je otrocky četl odněkud u kamery.Hošík se bude muset ještě moc hodně učit než bude schopný inteligentně vést rozhovor.A toho hospodského kamaráda měl odpovědi lépe naučit,ten místy netušil jak má správně odpovídat.Alkohol měl do něj nalívat až potom.Ovšem pokud to bylo myšleno jako komický výstup,tak bohužel to nezabralo.

Dementi

000 04.11.2015
Kdyby jste vy dementi, kteří splňujete všech 16 bodů demence neměli Danělišyna, tak by jste neměli o čem psát. Měli by jste mu platit za to, že vaše sledovanost je díky němu, alespoň na těch ubohých 3500 vzhlédnutích za dobu vytvoření těchto dementních stránek.

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz