Chválíme Danělišyna.

08.10.2015 07:10

Danělišyn dne 25.9.2015zveřejnil na Orlovinách článek „Jsou jenom hloupí?“

V úvodu článku vytvořil své kategorie zastupitelů podle aktivity na zasedání zastupitelů města. Zařadil je podle toho,jak mluví,mlčí anebo občas mluví atd. Ovšem svou dřívější účast na těchto zasedáních vynechal a nehodnotil. Škoda,mohli jsme ho porovnat ze současnými členy zastupitelstva.Nevzal v úvahu ani možnost, že vedení města, potažmo rada města se dokáže v současném složení dohodnou a shodnou a tak zasedání vede starosta a není třeba, aby místostarostky do toho chodu zasahovali.Danělišyn byl zvyklý,že vedení za jeho bývalé éry se neshodlo a tak se museli na zastupitelstvu překřikovat nejen sami,ale taky s opozicí,aby uhádali co nejvíce pro své osobní zájmy.Zřejmě toto považuje za správné.

Ale vraťme se k tématu,proč Danělišyna chválíme. Druhou část svého článku Danělišyn zahájil zahájil otázkou: Jaké je to být hloupý?Jsme rádi,že konečně veřejně učinil obstojnou sebekritiku a popisuje čtenářům své pocity hloupého,své myšlenkové pochody, jak a na co stačí a jak vlastně po svém vlastním zhloupnutí fungoval v zastupitelstvu,radě ve vedení SMO,tiskového mluvčího atd.Jak začal respektovat svého slovenského přítele,protože se dostal na jeho mladickou úroveň a konečně si spolu porozuměli.Zřejmě už absolvoval nějaké léčení,ale zlepšení jeho stavu je stále ještě daleko.Na závěr svého článku připouští,že když byl zvolený do zastupitelstva,tak poznal,že tam má sobě rovné,ale to jím nebránilo i přes toto zhloupnutí, aby si porozdávali funkce a platy,tajili co vlastně dělají a hlavně se tak obohacovali na úkor města Orlové. A jak říká jeden starší zastupitel. „A Orlová pláče“.

Diskusní téma: Chválíme Danělišyna.

K Orlovinám

Petr 17.10.2015
Diskuze k článku Hvězda SMO stoupá strmě vzhůru na Orlovinách je zajímavá.Kdo chce tak se dozví-Klčo dostal na městském úřadě místo na podnikání,ale nešlo splnit podmínky z hygieny a proto si pronajal prostory ve starém prioru.Na přestavbu si vzal firmu,kterou zná,je to normální.A hotel sport dát do pronajmu někomu kdo dokáže prosperovat je daleko lepší,než ho dotovat,i když je to Kunc.A pokud nemá Orlová osobnosti,proč tito radilové nekandidovali do komunálek.Nebo,že by kandidovali a voliči už pochopily, že by dál kradli a radši zvolily nové lidi.(Horší to snad být nemůže,snad jenom lepší).A že Blabolišyn maže příspěvky to je jasné,má svou demokracii a pro odpůrce není místo,však mu tam přispívají jenom vlezdoprdelkové a kamarádi z hospod.Proto využívejte k diskuzi těchto stránek a nebo Orlová 2014.Tady se to nemaže.A Blabolišyn si to přečte,to se nemusíte bát.

příspěvek

advokatus diabolus 13.10.2015
Já jenom vycházím z toho,že přes veškeré soudní a přestupkové spory ,vedené proti WD,vychází prozatím WD jako vítěz.Kde je chyba?Jedna z možných odpovědí je např.ta,že navrhovatelé v těchto sporech nesahají WD teoreticky ani po "kotníky".Ale žijeme v době anglosaského práva,kdy často největší zloduši odcházejí od soudu s úsměvem.Je to jemom o úrovni právníků,kteří vás zastupují,ale prozatím,pokud mě paměť neklame,WD žádné právníky nepotřeboval!

Re: příspěvek

Josef 13.10.2015
Danělišiyn od přestupkových komisi ani v Havířově, v Karviné ani v Orlové jako vítěz neodešel.A když je čím zvýšit soudcům jednorázově jejích "nízké"platy a oni chudáci neřeknou ne,tak potom zřejmě ti zloduši ani nemusí mít právníky.Jenom mě to utvrzuje v tom,že si tyhle příspěvky píše Danělišyn.

Re: Re: příspěvek

advokatus diabolus 16.10.2015
Josefe, Josefe samá voda.Ty bys ses jako forensní advokát neuživil.

postřeh

advokatus diabolus 11.10.2015
Minimálně tři poslední relace na Orlovských novinkách se věnují orlovskému fenoménu Danělišynovi.Z jeho posledních příspěvkú na Orlovinách.cz lze vystopovat částečný odklon od brutálních invektiv proti současnému estabilishmentu,který přechází až do umírněnějších forem nadsázky a jemné kritiky.Po roce od komunálních voleb,kdy se jede ve vyšlapaných kolejích,není nutno graduovat animozitu vůči tomuto bývalému zastupiteli.

Re: postřeh

Josef 13.10.2015
Umírněnější formy nadsázky atd.možná vycházejí z toho,že Danělišyn několikrát dostal přes prsty na přestupkových komisích za svou činnost.V článku na Orlovinách opět uráží Drozdíka,ač byl i za to řešen přestupkovou komisí a nezapomněl lhát.Seděl na lavici obžalovaných a byl souzen a ještě určitě bude.A ruku na srdce,jak dlouho špiní a pomlouvá,několik měsíců ba i roky.Vždyť už špinil Michalíka než od něj dostal funkci v SMO,aby ho utišil.Takže,když to vezmu obrazně,když bude zloděj dlouho krást a potom už jenom občas a umírněněji,tak je všechno v pořádku a nic se mu už nestane?Vypadá to,že tento příspěvek napsal sám Danělišyn na svojí obhajobu.

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz