Chcete získat zaměstnání na Krajském úřadě v Ostravě?

11.12.2016 21:00

Musíte projít výběrovým řízení,prokázat patřičnou kvalifikaci,prokázat svou bezúhonnost a uspět při psychologickém testu.Potom možná budete vybráni a místo získáte.

Ale je tady ještě jedná možnost a to pro členy ANO!

Kvalifikační předpoklady pro členy ANO k získaní místa asistentky náměstka hejtmana:

Musíte vlastnit hospodu,jako hospodská si mezi štangmasty vybrat perspektivní velmi důvěrné přátele.(Ano,úplně těsně důvěrné.)Jako hospodská neplatit sociálku a zdravotní,až se dostanete do exekuce.Mezitím se z některého „důvěrníka“ stane poslanec za ANO.Za odměnu vás vtáhne do politiky.Ovšem hospodská je hloupá a neschopná a tak z ní udělá aspoň svou asistentku v Orlové.Ovšem poslanec, (správně tušíte,že je to Ing. Josef Hájek) pozná perspektivnější  a důvěrnou přítelkyni,(ano je to místostarostka Ing. Petra Ječmionková) no a dvě důvěrnice,jedná minulá a jedna součastná v jedné poslanecké kanceláři to nejde dohromady.Hájkovi by to nevadilo a mohl by „konzultace“ střídat,ale ony by si vyškrábali oči.Tak se je třeba hospodské zbavit.Moc toho na poslance ví a mohla by ledascos prozradit a tak se odstraní směrem nahoru.L.Brzyskowská,(znalí Orlovské politiky už dávno poznali o kom je řeč).Od 1.12.2016 je Brzyskowská zaměstnanec krajského úřadu.Máme to ověřené na stránkách kraje.Bez výběrového řízení je asistentka náměstka Mudr.Martina Gebauera.Jistě chápete,že žádné podmínky výše zmiňované by nemohla splnit.Je to precedens a všichni členové ANO tím pádem mohou požadovat zaměstnání na kraji bez VŘ.Ostatní zaměstnance KÚ musí mrzet,že nejsou členy ANO a nepodlehli poslancům za ANO,ale že museli podstupovat celé VŘ.Je to další ukázka, že to ANO nemyslí s nějakou transparentnosti,poctivosti a odbornosti vážně.Hned svou představu o transparentnosti předvedli i na kraji.Gebauer jako gynekolog zřejmě na Brzyskowské jako muž nemá zájem.Je jenom poslušná figurka.Hejtman Vondrák,který se z hluboké teorie dostal trochu blíž k normálnímu životu,(ani do složení krajské kandidátky nemohl mluvit) se teprve rozkoukává a možná netuší, co má na úřadě zaměstnaného.Zcela bez inteligence,ale všeho schopná hospodská Brzyskowská si ale dokáže udělat z Vondráka důvěrného přítele(ta s tím nemá problém) a časem bude odstraněna třeba do sněmovny?A to jí stačilo prodat hospodu s dluhy,aby nemusela vysvětlovat v ANO její lži o bezdlužnosti.

Bože ochraňuj tento stát před politiky z ANO!!!

Diskusní téma: Chcete získat zaměstnání na Krajském úřadě v Ostravě?

diskuse

X man 20.12.2016
Když si uvědomíme, že třeba naší bývalí presidenti,jako např. Antonín Zápotocký byl vyučený kameník, Klement Gottwald, truhlář, Antonín Novotný, zámečník,Ludvík Svoboda,agronom až Gustáv Husák byl právník a další pak rovněž vysokoškoláci, kromě kulisáka a to se jedná o vrcholnou politiku, tak p. Lence Brzyszkovské nezáviďme raketovou kariéru na úrovni kraje. Vše je jenom o dočasu.

Re: diskuse

Ovšan 29.12.2016
Pane Xmane,Jak jste byl kvalifikován ve škole z dějepisu?Já bych vás nechal propadnout.

Re: Re: diskuse

X man 30.12.2016
Myslíte, že jsem nedodržel posloupnost, Gottwald, Zápotocký, ale o to přece nešlo, toho jsem si byl vědom. Nepočítal jsem s tím, že se v Orlové najdou takoví pozorní čtenáři, kteří hned budou rozdávat pětky z dějepisu.

Re: Re: Re: diskuse

Ovšan 31.01.2017
Nejde o pozornost.V dnešní době se zkreslují a přetvářejí dějiny našeho národa.Dokonce to někteří kantoři učí i na základních školách.Pokud Vás zajímá,Novotný byl úředník a Svoboda vystudoval Vojenskou akademii v Hranicích na Moravě.

diskuse

orlovak 17.12.2016
zadna reakce na pravdu

diskuse

orlovak 13.12.2016
nedivil bych se kdyby nemela ani maturitu,,,, druha p.Nagyova

diskuse

orlovak 12.12.2016
Vyučena prodavačka a dnes asistentka krasne !!!!!!!!!!!!!!!!

Re: diskuse

Ovšan 31.01.2017
Znal jsem jednoho velice zkušeného a odborně zdatného číšníka,který tvrdil.A myslím,že v podstatě měl pravdu,"Každá žena má zlatý důl,a která o tom neví,tak má..." Nynější manželka bývalého premiéra,o tom přesvědčila téměř celý národ,a s určitostí, jednu soudkyni.

Záznamy: 1 - 8 ze 8

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz