Ach ty „Danělišyne“ :-)

06.09.2015 18:00

Ach ty „Danělišyne“.

Není všem dnům konec. Padl už i rozsudek v trestně právní rovině a bylo to „na tvrdo“ s vratkou cca 180 000 Kč. Bylo to za tvého „laskavého“ vedení SMO. To už jsi se zapomenul pochlubit. Nezapomeň, čeho všeho jsi spolupachatel z členství ve vrcholném orgánu SMO a Radě města. A srovnej si, kolik se už SMOčku taky vrátilo. Když jsi měl soudu, říct co vše jsi dělal jako Tiskový mluvčí, byl jsi jak pěna. Když to měli říct ostatní média, se kterými jsi měl spolupracovat, nepřišla ani čárka. Tedy, ať už dopadl soud kvůli tvé službě Tiskového mluvčí pro SMO jakkoli, a stálo to cokoli, měla tě hanba fackovat, když jsi tyto peníze bral.

Ty jsi dělal Tiskového mluvčí SMO pouze na Orlovinách a nejvíc před komunálními volbami v roce 2010. Michalík tě chtěl „nosit vidlemi“ :-))) Nejvíc jsi v Orlovinách a Domě Kultury špinil a pomlouval SMO sám. A těch 85 000 Kč jsi dostal, aby ti zavřeli hubu v Orlovinách. Když jsi se dostal do představenstva SMO, najednou v SMO bylo všechno OK a v Orlovinách jsi byl jak andílek.

Danělišyne - ne všichni jsme zrovna nosili před rokem 2010 Pampersky! Jako tvůj „kamarádi“. (keď si ho práve spoznal) Ano – je to slovenština :-)))

Advokát SMOčka žaloval snad špatně, ale určitě ne tak špatně, jako ty na tento web na policii!

Jsi OSTUDA Orlové a NEVIŇÁTKO! Věří ti to jen ORLOVŠTÍ KOMOUŠOVÉ A Filip s Petrem :-)))

Diskusní téma: Ach ty „Danělišyne“ :-)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz