30. května - z každého tak trochu.

24.05.2016 10:10

30. května 2016 se má konat mimořádné jednání zastupitelstva města Orlová. Jsme zvědaví zda opoziční zastupitelé budou takzvaně mít koule na to aby si udělali pořádek s místostarostkou Jenčmionkovou a to za její jednání a chování nejen k opozici na zastupitelstvu,ale i  k ostatním občanům.Jenčmionková dokonce neváhá zveřejňovat své smyšlenky a vydávat je za pravdu všech.Ano i tohle dělají lháři.Příkladně,když si vynutila propuštění ředitelky kulturního domu.Tvrdila,že je to napříč politickým spektrem a nebyla to pravda.Teď nedávno zase uveřejnila na FB města Orlová informaci,že by zastupitelstvo mělo schválit demolici bývalé zvláštní školy a údajný rozprodej pozemku na stavbu rodinných domů v samotném centru města:

Stavební parcely v centru města!

V majetku města do této chvíle nebyly pozemky, na kterých by bylo možné stavět rodinné domy. Situace by se ale mohla změnit! Na pozemcích v areálu školy na ulici Polní by se mohlo stavět. Tohle místo je velmi dobře dopravně dostupné, má dobré podmínky pro napojení na všechny inženýrské sítě a je v podstatě v centru města. Do změny č. 4 územního plánu jsme proto zapracovali možnost výstavby rodinných domů na těchto pozemcích. Předpokládám, že tato změna bude v nejbližší době schválena a vydána zastupitelstvem. Pak už nic nebrání v tom, abychom připravili finanční plán, zahájili bourací práce na stávajících objektech a připravili pozemky pro výstavbu nových rodinných domů. Konečné rozhodnutí o využití celého areálu bývalé zvláštní školy je tak na zastupitelstvu města.
Ing. Petra Jenčmionková, místostarostka Orlové

Takováto informace zatím městskou radou nebyla projednána a nikde v zápisech rady jsme ani takovou informaci nenašli.Snad kromě přijatého,banálního a nic neříkajícího usnesení,že rada města bere na vědomí informaci o možnostech využití pozemků bývalé zvláštní školy.Takže Jenčmionková opět říká do městského kanálu něco,čehož obsahu vlastně nerozumí!Nebo také ovládla městem vytvořený informační kanál „FB stránky Orlové“ a po tom co „zatočila“ s ředitelkou DKMO Kapiasovou, stal se tak z ní neomezený vládce na městské úřadě? Pokud si s ní samotní zastupitele neudělají pořádek,tak potom jim už klidně může Jenčmionková nadávat i místo pozdravu - a to vlastně zaslouženě.Všichni zastupitelé můžou složit mandáty a ušetřit tak rovnou peníze,protože budou úplně zbyteční.Ječmionková bude první orlovský samovládce.

30. května 2016 se také koná volební shromáždění delegátu Bytového družstva v Orlová.Bude se rozhodovat na příštích pět let kam bude BD směřovat.Zda se dostanou k vedení rozumní lidé především družstevnicky smýšlející a udělají z BD opět družstevnický podnik, nebo tam jen pevněji zarostou ti,kdož budou družstevníky dál nechutně vysávat.Třeba takový Bíba, není za nim žádná samostatná práce vidět.Je to takový družstevnický - kam vítr tam plášť.Alena Kasanová,mimo jiné předseda výběrové komise.Postavila jeden dům za to co vydělala na městě co odešla z politické vůle z řad zaměstnanců BD a zřejmě chce stavět dům další.Nikoli cokoliv dělat pro družstevníky.Kačáni,zas na živnostenský list vykonává práci za technický úsek BD (ti ovšem také berou plat) a sám sobě si tak klidně a vesele dohazuje zakázky.Petr Stach prodal jemu přednostně družstvem přidělený byt a tak se vlastně obohatil na úkor všech spořádaných a řádných členů.Je veřejným tajemstvím,že rád vybírá všimné od malých živnostníků,když se jim postará opráci.S Jarkem Mohylou a Kačánim se dělili o provize za opravdu velké zakázky.Mohyla sám by vlastně vydal na jeden samostatný článek.Byl by o nepotřebně předražených zakázkách a provizích,obohacování se nezákonně kumulovaným platem atd.No a Berný,bohužel už starý a nemocný,který už je rád i za to,že udrží v ruce prupisku,jenom podepisuje co mu Mohyla rovnou podstrčí.Sám nedokáže rozpoznat co se na BD Orlová vlastně děje.

Družstevníci!Vámi zvolení delegáti mají v rukách budoucnost o rozhodování vašeho majetku.Svolejte své samosprávy a delegátům určete koho by měli volit,ať je slibotechny typu Petr Stach nevmanévrují do něčeho o čem ani nemáte zdání.Družstvo je tu pro družstevníky a nikoli pro jeho zaměstnance.PROTO BDĚTE!

Diskusní téma: 30. května - z každého tak trochu.

Se jim říkalo Vexláci.

jež 18.06.2016
Dnes je to legální a družstevníci hloupí.Pokud nedojde na Forenzní audit,nic se nezmění.

dobří holubi se vracejí

Družstevník 31.05.2016
Taže Stach to nakonec "dal", je členem představenstva.Velmi dobrá volba od delegátů, už zřejmě 27.05. to zapíjel v Atomu, viz. jeho vyjádřní výše.

Re: dobří holubi se vracejí

Družstevník - budoucí člen SVJ 01.06.2016
Co na to říct. Asi jen to: družstevníci máte co jste chtěli. Předsedou je kozel, který vám bude velmi kvalitně obhospodařovat zahrádku a opilec Stach je také zmzd. Teď jen budou krást a tunelovat s vaším posvěcením.

Oprava buzíci

000 27.05.2016
Bez komentáře

Nikdo nereaguje, bizíci

000 27.05.2016
Bez komrntářr

Záznamy: 1 - 5 ze 5

Přidat nový příspěvek

DISKUSE

POD ČLÁNKEM

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz