A všichni se smějí aneb i v hampejzu musí být s holkama pořádek

09.08.2016 17:30

Mezi zaměstnanci městského úřadu Orlová koluje v současnosti dobrý příměr, zohledňující reálně současný stav koalice.Ale vezmeme to od počátku.Že si zaměstnanci i zastupitelé,ale i někteří občané (tedy především ti, co se sní dostali do styku) všude stěžují, tedy i starostovi, na její hrubě nevhodné chování a nekompetentního postupy, to u místostarostky Ječmionkové není nic nového.Že se to zatím stranicky nepodařilo vyřešit  první místostarostce a předsedkyni místní organizace ANO Potyšové, to nás dnes již neudivuje.Ve stávající situaci, o které jsme již psali, jako například o tajných schůzkách v kanceláři poslance Hájka za účasti Ječmionkové, Brzyszkowské a Klimši a za zády samotné předsedkyně místního ANO, to nemohlo dopadnout s Ječmionkovou jinak.Vyřešení způsobů a manýrů Ječmionkové, zřejmě členové - koaliční partneři - požadovali také po předsedovi zastupitelského klubu ANO Hrdinovi. Bohužel zároveň i po poslanci Hájkovi,který s Ječmionkovou „výrazně“ kamarádí a ona ráda pod Hájkem pracuje.Tedy aby oslovení lidé Ječmionkovou „stáhli“ a umožnili tak pokračovat dále fungování nynější koalice v současném složení, to nebylo tedy ani jedním z nich vyslišeno.Nevíme na jaké schůzi,jestli tajné a nebo za účasti předsedkyně Potyšové,došlo však k radikálnímu řešení problému zvaného Ječmionková.

Po možná zdlouhavém úvodu dostali jsme se k tomu dobrému příměru zmiňovaném na začátku článku. Po chodbách, ale i kancelářích úřadu se povídá, že Hájek napochodoval do kanceláře starosty a oznámil mu,že situace s Ječmionkovou je vyřešená a všichni budou spokojení.Hájek přišel s tím,že si jednoduše místostarostky VYMĚNÍ SVÉ KANCELÁŘE. Jako by na neadekvátním jednání, chování a celkové neschopnosti Ječmionkové měla vliv poloha její kanceláře na úřadě.Žeby poslanec Hájek, jako důlní zaměstnanec, vyhodnotil špatné patogenní zóny kanceláří a byl to právě ten faktor ovlivňující  něco takového, jako je právě Ječmionková?Opravdu diletantské řešení poslance Hájka je hodno možná výstupu třídního učitele v nějaké škole!Ale v politice a vztazích, které ji provází?Každý soudný člověk ví,že i v hampejzu musí být pořádek.Tak že,když si stěžují zákazníci nevěstince na jeho pracovnice,tak se v hampejzu nevyměňují postele,ale přece jen ony nevyhovující pracovnice.Diletantský postup ANO v Orlové bude mít jistě dohru a to především ve vyjádření se koaličních partnerů v rovině jejich spokojenosti a to k podobě navrženého řešení, které prostřednictvím poslance Hájka bylo z ANO navrženo.Všichni teď s napětím očekávají,zdali bude pointa uvedeného příměru totožná a to s vnímáním žebříčku hodnot poslance Hájka a vlastně současného tajného vedení místního ANO.Ovšem také se může stát,že pro tajné špičky orlovského ANO se to celé zvrtne v tragédi.Otevřelo si tedy orlovské ANO propadliště dějin?Má podnikatelský projekt ANO i v Orlové namířeno do opozice?Bude opozice v Orlové nově vedená ANO a jeho PRORADNÝM Klimšou?

Diskusní téma: A všichni se smějí aneb i v hampejzu musí být s holkama pořádek

Ruština se hodí ...

S.K. 12.08.2016
Pepooooooo. Tvoje dcera umí rusky dobře a to skoro jako rodilá ruska. Kde se tu ruštinu tak skvěle naučila? Nebo jsi ji učil ruštinu sám? Až skončíš s poslancováním, nechceš vyučovat ruštinu?

Re: Ruština se hodí ...

Josef Hájek 19.08.2016
Pokud útočíte na moji osobu, tak si prosím poslužte. Důrazně Vás ale žádám, vynechejte z atakovaných osob mou dceru !!! Moje dcera se snaží s maximálním úsilím eliminovat zdravotní handicap svého syny a to ji zabírá veškerý čas. Je to z Vaší strany absolutně zbabělý čin, když se využít i ji k útokům na moji osobu.
P.S. Předpokládám, že vyučovat cizí jazyky budu. Bude to ale angličtina, nikoliv ruština.

Ing. Josef Hájek, poslanec

Jan Velman 11.08.2016
Pane Hájek a cožtakhle napsat něco o úspěších Vaši poslanecké práce pro Orlovou? Tak pokud se pletu, určitě mě doplňte: zastupitelstva se konají v pondělky místo ve středu. Dále také "0" a ještě nic jste udělal pro Orlovou. Horníky jste v Praze poškodil, protože se prohlašujete za jednoho z nich. A dále? Nic, nic a ještě jednou nic. Spočítejte si ovšem kolik jste daňové poplatníky stál! Navíc v Orlové ani nebydlíte, teda nevím co děláte v jeho zastupitelstvu!

Re: Ing. Josef Hájek, poslanec

Josef Hájek 19.08.2016
Intenzivním jednáním s profesními pracovníky ministerstva financí a průmyslu a obchodu se mi podařilo prosadit schválení financování revitalizace Orlovského náměstí. Díky mé iniciativně byl také podpořen dřívější odchod horníků pracujících v podzemí o 7 let ( pozměňovací návrh podpořilo potřebných 17 poslanců z klubu ANO). Kdo chce najít úspěchy na mé práci, tak si je snadno zjistí. Od 1.8.2015 nečerpám poslanecké náhrady na provoz poslanecké kanceláře a tak měsíčně daňovým poplatníkům šetřím 25 200,-Kč měsíčně. K dnešnímu dni jsem již uspořil více než 300 000,- Kč. Do konce mého poslaneckého mandátu se úspora vyšplhá na částku 655 000,-Kč.
S pozdravem
Hájek Josef

poslanec k ničemu

F.D. 11.08.2016
Orlová je snad jediným městem, které nemělo, nemá a mít nebude nic z toho, že v ní je poslanecká kancelář s existujícím poslancem. Teda až na Sillexim z Dětmarovic. O čemž jste pane poslanče věděl a to včetně toho, že v orgánech této Vám vděčné společnosti je i Ruský občan z moskevské oblasti. Tedy firma nachystaná na odpal, že pane poslanče? A pokud jste se jako Babišův poslanec podepsal na likvidaci poslední fungující koalice s ANO na městkém ůřadu a nvíc před krajskými volbami, no! Tak klobouk dolů. Právě o takových jako jste Vy, Babiš nechce ani slyšet!

Re: poslanec k ničemu

Josef Hájek 19.08.2016
Na provoz poslanecké kanceláře by jsem v Orlové mohl čerpat měsíčně 25 200,-Kč. Od 1.8.2015 k setkání s občany používám svůj byt a tudíž poslanecké náhrady na provoz poslanecké kanceláře nečerpám. Daňovým poplatníkům jsem k dnešnímu dni ušetřil více než 300 000,-Kč.

procitnutí

Jana Valentová 10.08.2016
Bez peněz a charakteru Babiše je orlovské ANO ztraceno. Prostě si ANO na kandidátky nabralo mnohdy pouhé populisty a dopadlo v komunální politice, jak dopadlo. Poslední koalice v regionu padne jen proto, že si nevidí poslanci na vlastní špičku nosu, jako se to stalo v Orlové. ZACHRAŇTE SE KDO MŮŽETE!

Odhalení

Josef Hájek 10.08.2016
"Vážený" pane L.
Váš chlebodárce, v jehož zájmu "pracujete", musí být opravdu v koncích, když se musíte uchylovat k dalším pomluvám a urážkám. Nicméně z Vašich řádků si odnáším jedno pozitivní zjištění. Definitivně vím, kdo nás zrazuje. Za to Vám oběma patří vřelý dík.
Hájek Josef





Záznamy: 1 - 8 ze 8

Přidat nový příspěvek

Kontakt

ORLOVSKÉ novinky Orlová orlovskenovinky@email.cz